Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΕΣΜΙΞΑΝ ΜΟΥΣΙΚΑ» ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... SFIX PRESS ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 Μια φανταστική μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Mediterranian Village στη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΚ
Κατερίνης για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως και τα 30 από την ίδρυση του συνδέσμου.

 Η πολυμελής Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και ο Παντελής Θαλασσινός, έσμιξαν μουσικά ερμηνεύοντας τραγούδια της Πόλης και της Μικράς Ασίας. Τραγούδια για την προσφυγιά και για τις αλησμόνητες πατρίδες  που έγγραψε ο ίδιος, όπως «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» αλλά και πόσοι άλλοι σπουδαίοι συνθέτες, ποιητές και στιχουργοί.
 «Είμαι  ευτυχής απόψε, είπε ο Παντελής Θαλασσινός, πρώτα γιατί  θα τραγουδήσω για όλους εσάς που αγαπάτε την ΑΕΚ, την ομάδα που αγαπώ και εγώ, την ομάδα που δημιούργησαν οι πρόσφυγες Έλληνες από την Πόλη και δεύτερο γιατί θα τραγουδήσω με αυτή την καταπληκτική Ορχήστρα  των Νέων του Δίου»

 Εκτός τον Παντελή Θαλασσινό τραγούδησαν επίσης, η Φιλιώ Σέρβου, η Όλγα Ζορμπά, ο Νίκος Μπίνος, η Ειρήνη Καλαϊτσόγλου, ο Χαράλαμπος Παπαγιαννούλης και ο Κώστας Μυστακίδης. Τη μουσική επιμέλεια και τη διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο Νίκος Πατρής.

Στην εκδήλωση  οικοδεσπότης της οποίας  ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης, ο Βάϊος  Χαρισόπουλος, παραβρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές,  Νεστορίδης,  Σεραφίδης  και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ.

Ο Σύνδεσμος Κατερίνης μεταξύ των άλλων βραβεύσεων, βράβευσε και το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου για τη δράση του στον πολιτισμό.

Τον έπαινο παρέλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Γρηγόρης Παπαχρήστος λέγοντας τα εξής. «Όποια ομάδα  και αν αγαπάει κανείς, δεν μπορεί να μη παραδεχτεί πως η ΑΕΚ κουβαλάει ένα κομμάτι της ιστορίας μας. Η ΑΕΚ είναι πράγματι ιδέα, είναι αγάπη, είναι πόνος, είναι νοσταλγία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απόψε τραγουδάμε για αυτή»