Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: Πατάτες & Κρεμμύδια προς 0,30€ το κιλό

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ
ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ και ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΑΣ ΣΟΔΕΙΑΣ σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, με πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων!

Image

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, από τις 08:00 το πρωί, στο χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας η 44η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες». Θα διατεθούνπατάτες ποικιλίας Ultra και κόκκινα κρεμμύδια νέας σοδειάς από το Βαλτοτόπι Σερρών προς 0,30€ το κιλό, σε συσκευασίες των 10 κιλών (3€ το τσουβάλι).
Οι παραγωγοί των παραπάνω προϊόντων κατέθεσαν πιστοποιητικά βιοχημικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία, στα συγκεκριμένα προϊόντα τους δεν εντοπίζονται κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.
Οι φόρμες παραγγελιών θα κλείσουν μόλις συμπληρωθεί η προσφερόμενη ποσότητα των 25 τόνων για κάθε ένα από τα δύο προϊόντα. Επίσης, σημειώνεται πως από τη διαδικασία υποβολής παραγγελιών αποκλείονται όλοι όσοι στο παρελθόν παράγγειλαν κάποια προϊόντα, όμως συνολικά τρεις φορές δεν προσήλθαν για τα παραλάβουν.
Κατά τα διάρκεια της διανομής οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν μεταχειρισμένα μαγειρικά έλαια (τηγανέλαιο) και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αυτό το διάστημα υπάρχει έλλειψη από μακαρόνια.
-- Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr