Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΑΡΝΑΤΟΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Α.Π.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... volleyleague.gr
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 106ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα:
Mε ψήφους 11 υπέρ και ένα λευκό επανεξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. ο Παντελής Ταρνατόρος, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης πήρε όλη η σύνθεση του προεδρείου. Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Α΄αντιπρόεδρος: Χρήστος Γρόλιος. Β΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης. Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Τζίμας. Ταμίας: Κώστας Ρωμανός.
 
Η νέα διοίκηση θα έχει διετή θητεία και θα είναι η 5η από τη σύσταση της Ε.Σ.Α.Π. το 2006. Ο Παντελής Ταρνατόρος επανεξελέγη για τρίτη φορά καθώς είναι πρόεδρος από το 2010. Για πρώτη φορά συμμετείχαν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου και οι εκπρόσωποι του Α.Ο.Ορεστιάδας και της Μ.Ε.Ν.Τ. που πήραν την άνοδο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Επίσης στη Volleyleague ΟΠΑΠ συμμετέχουν Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Α.Σ.Άρης και Παναθηναϊκός Α.Ο.
Συστάθηκαν και οι Επιτροπές Πρωταθλήματος και Μεταγραφών της Ε.Σ.Α.Π.
Επιτροπή Πρωταθλήματος: Πρόεδρος: Γιώργος Λεονταρίτης, Μέλη: Χρήστος Γρόλιος, Χρήστος Καρβούνης, Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Βασίλης Γκιζάνης.
Επιτροπή Μεταγραφών: Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος. Μέλη: Αλέξης Αλεξίου, Κώστας Ρωμανός.
Επίσης αποφασίστηκε:
* Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2014-15 να γίνει στην Ορεστιάδα στο διάστημα μεταξύ 27 Ιουνίου 2014 και 6 Ιουλίου 2014.
* Να γίνει άμεσα συνάντηση με την Ε.Ο.Π.Ε. για συζήτηση θεμάτων εφ΄όλης της ύλης.