Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη σε χωριά της δημοτικής κοινότητας Ελαφίνας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Νέα Εποχή για το δήμο Κατερίνης Νίκου Μακρίδη
 Σειρά επισκέψεων σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κατερίνης  πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Νίκος Μακρίδης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού.
Πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα δημοτικά διαμερίσματα Π. Κεραμιδίου ,Τόξου, Καταλωνίων, Ελάφου και Εξοχής όπου πραγματοποιήθηκε και ομιλία.

 Κατά την διάρκεια των επισκέψεων υπήρξαν συναντήσεις με κατοίκους των ανωτέρω περιοχών, συναντήσεις στις οποίες έγινε γόνιμος διάλογος αναφορικά με τα τοπικά ζητήματα προβλήματα. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε συγκινητικό κλίμα μιας και πρόκειται για το χωριό καταγωγής του υποψηφίου και τον λόγο πήρε και ο πατέρας του Μιχαήλ Μακρίδης.

 Πρόκειται για χρόνια προβλήματα τα οποία απασχολούν τις περιοχές και για τα οποία υπάρχει δέσμευση από τον κ. Μακρίδη  για την ταχύτατη επίλυσή τους. Επίσης συζητήθηκαν και αλλά θέματα τα οποία αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και επιβεβαιώθηκε η στήριξη των κατοίκων προς το πρόσωπο του κ. Μακρίδη .


Η επαφή με τους δημότες είναι ο ασφαλέστερος τρόπος καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ώστε να υπάρξει επεξεργασία και να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις. Δυστυχώς κι εδώ, η καθημερινότητα αποτελεί το μείζον πρόβλημα. Ο ελλιπής δημοτικός φωτισμός, οι κατεστραμμένοι δρόμοι αλλά και η ποιότητα του πόσιμου νερού είναι μερικά από  τα ζητήματα που ανέδειξαν οι περισσότεροι δημότες αυτών των παραγωγικών χωριών, που νοιώθουν βαθιά εγκατάλειψη από την απερχόμενη  δημοτική αρχή.

 Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης  ζήτησε να στηρίξουν την προσπάθεια του ανεξάρτητου συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη τονίζοντας: «θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης για να ξεκινήσουμε και να υλοποιήσουμε αυτά που προγραμματίσαμε και που εσείς μας υποδείξατε, προβλήματα απλά καθημερινά και που η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν θέλησε να κάνει».