Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Μεγάλη αποδοχή του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Μακρίδη

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Γραφείο Τύπου Νίκου Μακρίδη
Μέσα σε κλίμα αποδοχής συνέχισε τις επισκέψεις του σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κατερίνης ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης συνοδευόμενος από
 υποψήφιους συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ”.
Ειδικότερα, επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Κεραμιδίου, Αρωνά, Λαγοράχης, Μηλιαδίου και του Μοσχοποτάμου.
Η υποδοχή που συνάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης και τα μέλη του συνδυασμού  είναι αυτή, όπως δήλωσε, που ενδυναμώνει την θέληση και την πίστη για αγώνα αλλά δημιουργεί και ένα όλο και αυξανόμενο αίσθημα ευθύνης.
Απευθυνόμενος στους κατοίκους τόνισε :
«Αισθάνομαι  άσχημα που η απερχόμενη  δημοτική αρχή δεν έσκυψε πάνω στα απλά καθημερινά προβλήματα  σας και δικαίως αισθάνεστε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δεν είναι όμως έτσι. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη και θα ακούμε τα προβλήματα τους και φυσικά θα δεχόμαστε όλες τις κριτικές θετικές και αρνητικές».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης συζήτησε και ενημερώθηκε και από τους νέους για θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα για τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει η ενασχόλησή με την γεωργία .
Οι νέοι, του επεσήμαναν πως  εάν υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια από όλους τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα κάτι το οποίο δεν έγινε μέχρι σήμερα.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μαρκίδης τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι σημαίνει για την οικονομία μιας περιοχής ο αγρότης. Είναι  αυτός,  τόνισε, που επί δεκαετίες στηρίζει  με τα εισοδήματα του τις τοπικές κοινωνίες. Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν το κατάλαβαν αυτό, δεν έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον. Θεωρώ  αδιανόητο, είπε  ο κ.Μαρκίδης, απευθυνόμενος στους νέους αγρότες να μην έχετε κάποιον από την δημοτική αρχή  να σας ενημερώνει για ότι καινούργιο αφορά τον αγροτικά κόσμο. Έχουμε ακούσει τους προβληματισμούς σας και τους έχουμε καταγράψει και έχουμε υποχρέωση προς όλους εσάς να δημιουργήσουμε το Κέντρο Ενημέρωσης Αγροτικών Θεμάτων .Ένα γραφείο το οποίο θα στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό και θα εξυπηρετεί - ενημερώνει τους αγρότης σε θέματα που τους αφορούν.