Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ανοικτή συγκέντρωση της Νιόβης Παυλίδου στην Πλατεία Κρονίου των Σερρών

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
 Υποψήφια Περιφερειάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας         Με μιά ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κρονίου των Σερρών κορυφώνεται ο αγώνας του συνδυασμού ''ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ'' στην Περιφερειακή
Ενότητα Σερρών.
   Την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 9:00 το βράδυ στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Σερρών, η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Νιόβη Παυλίδου θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και θα αναπτύξει τις βασικές θέσεις του προγράμματός της για την Κεντρική Μακεδονία.
  Την εκδήλωση θα προλογίσει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Βουλγαρίδης Χρήστος.
Η Περιφερειακή Κίνηση «Πολίτες Μπροστά», θα εκπροσωπηθεί στο Νομό Σερρών από τους ακόλουθους υποψηφίους:
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης:
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επόπτης Δημόσιας Υγείας Δημ. ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
1. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ - Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Σιδηροκάστρου ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
2. ΒΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - Δικηγόρος  Δημ.ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
3. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  -Διδάκτωρ Μηχανικός Λογισμικού  Δημ. ΣΕΡΡΩΝ
4. ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣ  -Υπάλληλος ΕΚΑΒ   Δημ.ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
5. ΛΑΓΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Πολ. Μηχανικός  Δημ.ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
6. ΛΑΣΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  -  Αγρότης Συνδικαλιστής  Δημ.ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ
7. ΜΟΣΧΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Χημ. Μηχ/κός Περιβάλλοντος  Δημ.Ν. ΖΙΧΝΗΣ
8. ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - Δημοτική Υπάλληλος Πολεοδομίας  Δημ.ΣΕΡΡΩΝ
9. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΟικονομολόγοςΔ/ντής  Δημ.Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ. ΣΙΝΤΙΚΗΣ
10. ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ - Φυσικοθεραπευτής  Δημ.ΣΙΝΤΙΚΗΣ
11. ΤΟΥΤΖΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) - Δικηγόρος  Δημ.ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Η Νιόβη Παυλίδου είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος–Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα είναι καθηγήτρια στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο αντικείμενο των Δικτύων Τηλεπικοινωνιών. Παρουσιάζει πλούσιο επιστημονικό έργο, όπως δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, συμμετοχή σε συντακτικές επιτροπες επιστημονικών περιοδικών και σημαντική συμμετοχή σε διεθνή ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα. Υπήρξε εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας σε πολλές επιτροπές στις Βρυξέλλες για ευρωπαϊκές δράσεις στην περιοχή των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Συμμετείχε επίσης σε δράσεις για την ισότιμη συμμετοχή των φύλων στην επιστήμη και στην τεχνολογία. Συμμετέχει σε διεθνείς επιστημονικές ενώσεις που αφορούν στην περιοχή του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού αλλά και στην αναμόρφωση των εκπαιδευτικών διαδικασιών μέσα από τεχνολογίες διαδικτύου.
Τα τελευταία χρόνια με στόχο την εναρμόνιση της λειτουργίας των ελληνικών πανεπιστημίων με τον ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό χώρο συμμετείχε ενεργά στις προσπάθειες για την πανεπιστημιακή μεταρρύθμιση. Σήμερα είναι μέλος του Συμβουλίου Ιδρύματος στο ΑΠΘ. Υπήρξε από τους υποστηρικτές της ίδρυσης της Δημοκρατικής Αριστεράς με συμμετοχή στις διαδικασίες του τομέα παιδείας της. Η ενεργός ανάμειξή της στην «πρωτοβουλία των 58» οδήγησε και στην απόφαση για την συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας Κεντρικής.