Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Προανακριτική επιτροπή για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου που έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, ώστε να ελεγχθούν οι παρεμβάσεις τους στην Δικαιοσύνη και να οδηγηθούν ενώπιον του νόμου.


Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά πως στην χώρα κυριαρχεί μια φασιστική κλίκα που έχει καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα. Μετά την ομολογία Μπαλτάκου έχει αποδειχθεί πως το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.

Η δήθεν αντιπολίτευση της αριστεράς έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο δεκανίκι της μνημονιακής προδοτικής κυβέρνησης. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτήν την στιγμή ο μόνος θεματοφύλακας του Πολιτεύματος.

Θα κατατεθεί άμεσα πρόταση για να στηθούν κάλπες, ώστε να οδηγηθούν σε ειδική προανακριτική επιτροπή ο Σαμαράς, ο Δένδιας και ο Αθανασίου, οι οποίοι με αποδεικτικό υλικό έχουν τελέσει το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας και να διερευνηθεί αν βαρύνονται με το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Αυτήν την στιγμή παρακωλύεται η λειτουργία της Βουλής με την παράνομη προφυλάκιση εκπροσώπων του ελληνικού λαού, του Αρχηγού και των εγκλείστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, απηύθυνε την ερώτηση - καταγγελία προς τον δοτό πρωθυπουργό: Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, στον οποίο δεν αναφέρεται με το όνομά του, ώστε να μεταβιβαστούν μέσω τρίτων οι εντολές προς αυτόν, αλλά τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια";