Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας επισκέφτηκε ο νέος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος

 Σήμερα  την 04-04-2014 πρωινές ώρες  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Κίτρους  Κατερίνης και Πλαταμώνος  κ.κ. Γεώργιος  πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα της
Α.Δ. Πιερίας όπου τον υποδέχθηκε θερμά στο γραφείο του ο Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κ. Μαντζούκας Αθανάσιος συγχαίροντας τον για το νέο του αξίωμα .
Εν συνεχεία ανταλλάχτηκαν ευχές και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στον Σεβασμιότατο για το δύσκολο και ιδιαίτερο έργο που επιτελεί το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. 
Ακολούθησε παρουσίαση και ξενάγηση από τον Αστυνομικό Διευθυντή στους χώρους των Υπηρεσιών όπου το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό τον καλωσόρισε και έλαβε την ευχή του, ενώ σε μια συγκινητική στιγμή ο Σεβασμιότατος διαβίβασε μέσω ασυρμάτου από το συντονιστικό Κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης τις θερμότατες ευχές του σε όλο το ευρισκόμενο σε υπηρεσία αστυνομικό προσωπικό.
Η επίσκεψη έληξε με αμοιβαίες υποσχέσεις για αγαστή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη και την διαβεβαίωση πως το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας θα βρίσκεται πάντα στην διάθεσή  της ιεράς Μητρόπολης  Κίτρους  Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον προσφορότερο τρόπο.