Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Κουτσοσπύρου (Μέρος 2ο)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
Σχετικά με το θέμα της αφαίρεσης του ενός βαθμού μετά την επικύρωση της βαθμολογίας σχολίασε:


«Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια αυτή. Θεωρούσα ότι τα πλέι οφ θα γίνουν επί ίσης όροις, διότι αν μη τι άλλο η ομάδα μου στον δεύτερο γύρο συγκέντρωσε 33 πόντους και στόχος ήταν αυτός να μπούμε δηλαδή στα πλέι οφ, όχι για την συμμετοχή, αλλά διεκδικώντας τον πόντο που θα μας έδινε μικρό αβαντάζ. 

Τέλος, για τους αγώνες των πλέι-οφ που θα γίνουν στην Κατερίνη ανέφερε:
«Εμείς ξέραμε ότι θα παίξουμε μόνο δύο αγώνες στη Κατερίνη λόγω χωρητικότητας του γηπέδου κατόπιν συνεννόησης με την Αστυν.Διευθ Πιερίας και σήμερα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πιέσεις και εισηγήσεις να γίνουν όλα τα παιχνίδια στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης. Είμαστε ικανοί να μην κατέβουμε καθόλου να παίξουμε, η διοίκηση και οι παίκτες είμαστε μία γροθιά και μας δείχνουν καθαρά ότι έχουν προαποφασίσει για το ποιες ομάδες θα βγουν κατηγορία και θέλουν να μας πετάξουν απ'έξω για τον απλούστατο λόγω ότι θέλουν να φύγουμε από την έδρα  μας  και να παίξουμε σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. 
Προσωπικά πιστεύω ότι το γήπεδο του Αιγινιακού από θέμα κυρίως αγωνιστικού αλλά και του περιβάλλοντα χώρου είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα από όσα έχω αγωνιστεί μετά από τόσα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».