Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η πολιτική αλητεία Βενιζέλου-Σαμαρά-Αριστεράς/ Συνεχίζεται η θεατρική παράσταση των δήθεν διαπραγματεύσεων/ Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Η πολιτική αλητεία Βενιζέλου-Σαμαρά-Αριστεράς
Πολιτική αλητεία αποτελεί η αντισυνταγματική στέρηση ψήφου από τον Γενικό Γραμματέα και δύο ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στοχεύει στην αλλοίωση των
αποτελεσμάτων των επερχόμενων κρίσιμων ψηφοφοριών για τα νέα επονείδιστα μνημονιακά μέτρα. Σε αυτή την πράξη πολιτικής αλητείας συμμετέχει συνειδητά και η αριστερά. Ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα έχει δώσει τα χέρια στον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.



Συνεχίζεται η θεατρική παράσταση των δήθεν διαπραγματεύσεων
Τα ανδρείκελα της μνημονιακής συγκυβέρνησης συνεχίζουν το θέατρο σκιών με τις δήθεν διαπραγματεύσεις με την τρόικα, την στιγμή που οι διεθνείς τοκογλύφοι απαιτούν νέα αιματηρά μέτρα, μαζικές απολύσεις, την διάλυση της Αμυντικής μας Βιομηχανίας και τα σπίτια των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εκφράζει τον Έλληνα και μπορεί να αντισταθεί στα ξένα και εγχώρια συμφέροντα που ληστεύουν τον πλούτο της Πατρίδας μας.



Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής από τρομοκράτες
 Την ώρα που όλα τα κανάλια και οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα, η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. επιμένει να αφήνει αφύλακτους τους κύριους στόχους των τρομοκρατών, δηλαδή τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο - για να καλυφθούν από τις βαρύτατες ποινικές τους ευθύνες - να προτείνουν στους βουλευτές μας να φυλάσσονται... εκ περιτροπής! Να μην διαθέτουν δηλαδή αστυνομικό συνοδό της απολύτου εμπιστοσύνης τους, αλλά να αναλαμβάνει διαφορετικός σε καθημερινή βάση ένοπλος την φύλαξή τους! 

Η απόφαση αυτή είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά κυρίως επικίνδυνη για την ασφάλεια των βουλευτών μας και επιχειρησιακά ανεφάρμοστη. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. καθίστανται προσωπικώς υπεύθυνοι για οτιδήποτε έχει συμβεί, αλλά και πρόκειται να συμβεί εις βάρος βουλευτών και μελών του κόμματός μας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου