Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΕ Βατανιακός: Το ποτήρι της αδικίας ξεχείλησε...

ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Π.Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ»

Κε Πρόεδρε
Η Π.Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ με την επιστολή αυτή διαμαρτύρεται έντονα για της αποφάσεις του Διαιτητή του αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ που διεξήχθη στις 17-11-2013 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Η Π.Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ εδώ και αρκετές αγωνιστικές γίνεται μάρτυρας κακών αποφάσεων από τους Διαιτητές οι οποίες και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων.
Μετά το περιστατικό της προηγούμενης αγωνιστικής ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 7΄ των καθυστερήσεων ενώ τα λεπτά που έδειξε ο 4ος Διαιτητής και έιδε όλο το γήπεδο ήταν 4΄, ήρθε να προστεθεί ένα νέο συμβάν στον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ με διαιτητή τον κ. Μολιχιτούδη Σταμάτιο και τους συνεργάτες του κ.κ. Παπαδόπουλο Παν. και Νικολαΐδη Κων. όλοι του Συνδέσμου Μακεδονίας και ήταν το νερό που ξεχείλισε το ποτήρι της αδικίας για την ομάδα μας.

Να αναφερθούμε στο πέναλτι «ανακάλυψη» του κ. Μολιχιτούδη που έκρινε το αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα; ή στις αποφάσεις των βοηθών σε όλη την διάρκεια; Και βέβαια το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος του αγώνα να μην επιτρέψει στον εκπρόσωπο της ομάδας μας να μπει στα αποδυτήρια για να παραλάβει τα δελτία Αθλητικής ιδιότητας της ομάδας μας, γιατί άραγε;

Εμείς ζητούμε τα αυτονόητα, να μας δοθεί η ευκαιρία να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και να εισπράττουμε ότι δικαιούμαστε από κάθε αγώνα και όχι ότι θέλουν να μας αποδώσουν οι κύριοι  Διαιτητές.
Δεν σημαίνει επειδή είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία ότι πρέπει οι διαιτητές να μας βλέπουν σαν «αποπαίδια» της κατηγορίας.

Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από την ομάδα μας και από όλο το ανθρώπινο δυναμικό του,  με το πιο νεαρό σε ηλικία ρόστερ στην κατηγορία, εμείς το μόνο το οποία  ζητάμε από τους άρχοντες των αγώνων είναι 
Σ Ε Β Α Σ Μ Ο.

Σας ευχαριστούμε και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.



                                                                                            Με τιμή  

                                                              το Δ.Σ.


http://pieriasport.blogspot.gr/