Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Περίπου 5 χρόνια έχει να πληρωθεί η ΔΕΗ του ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ!!! Ξεπέρασε τα 7000€ το χρέος...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Απόστολο Λάγιο
 ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ... Περίπου 5 χρόνια έχει να  πληρωθεί  η ΔΕΗ με το ανεξόφλητο ποσό να φτάνει τα 7.289 €!!!! Δείτε τον λογαριασμό.
Άλυτα και σοβαρά τα κτιριακά προβλήματα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν πρόκειται για νηπιαγωγείο, ούτε για δημοτικό, ούτε για γυμνάσιο (λες και θα άλλαζε σε αξία) αλλά για το ΕΠΑΛ του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, στο οποίο φοιτούν 119 μαθητές οι οποίοι προετοιμάζονται  για την επαγγελματική τους κατάρτιση και μέσα σε εισαγωγικά, αποκατάσταση….
Η ΔΕΗ θεωρητικά έχει κόψει το ρεύμα στο ΕΠΑΛ  Αιγινίου,αλλά έχει τροφοδοσία  από αλλού.
Στην επισκεψή μας στο ΕΠΑΛ Αιγινίου ενημερωθήκαμε από τον Διευθυντή για τα άλυτα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Οι διαμαρτυρίες μαθητών και δασκάλων, είναι συνεχείς εδώ και καιρό.Ανάμεσα σε άλλα προβλήματα,θέλουν άλλαγμα τα κεραμίδια, τα λούκια είναι βουλωμένα και πεσμένα, τα φρεάτια βουλωμένα με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι αίθουσες διδασκαλίας και το κυριότερο πρόβλημα είναι ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ....

Οι καθηγητές και οι μαθητές διαμαρτύρονται για την υπάρχουσα κατάσταση,  ενώ επισημαίνουν ότι το κτίριο  χρήζει συντήρησης και άμεσης αντιμετώπισης των εκρηκτικών προβλημάτων και ελλείψεων.