Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μόνος στην κορυφή του 2ου ομίλου Γ΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας έμεινε ο Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Παύλο Μελά Κονταριώτισσας
 Μόνος στην κορυφή του 2ου ομίλου Γ΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας έμεινε ο Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας, όπου επιβλήθηκε εκτός έδρας στο ντέρμπι της κατηγορίας, τις ομάδας των Νέων
Πόρων με 1-4, αν και με την έναρξη του παιχνιδιού η ομάδα των Πόρων πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της συνάντησης κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ευαγγελόπουλος ο πορτιέρο του Παύλου Μελά με εκπληκτική επέμβαση αποκρούει και κρατάει την ομάδα του με άλλη ψυχολογία την συνέχεια του παιχνιδιού.
Στην συνέχεια και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μέσα σε πέντε λεπτά η ομάδα της Κονταριώτισσας πέτυχε δυο γκολ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, η ομάδα των Πόρων προσπάθησε είτε να ανοίξει το σκορ ή και να μειώσει αλλά δεν τα κατάφερε αν και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι σαφώς ανώτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με πολλές κλασικές ευκαιρίες χαμένες, στην συνέχεια πέτυχε άλλα δυο γκολ  και έκανε το 0-4, προς το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Πόρων μείωσε σε 1-4 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι.













Γκιμπής Νίκος