Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νεόκαστρο!

Στο γήπεδο του Νεοκάστρου οδηγούν όλοι οι δρόμοι την Κυριακή (02/06), εκεί όπου ο τοπικός Αχιλλέας δίνει τον «νυν υπέρ πάντων αγών» για την άνοδό του στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία!

Οι «ασπρόμαυροι», στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, υποδέχονται τον
πρωτοπόρο της βαθμολογίας Π.Ο. Μουδανιών και εκτός από τη νίκη θα πρέπει να καλύψουν και το 2-0 με το οποίο ηττήθηκαν στον αγώνα του πρώτου γύρου, ώστε να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρώτη προνομιούχο θέση του ομίλου τους!

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Ιωάννου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο του Νεοκάστρου αναμένεται να κατακλυστεί από Ημαθιώτες φιλάθλους, που με την δυναμική παρουσία τους θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα για να φτάσουν στο τρίποντο, ενώ αρκετό κόσμο θα έχουν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ναυλώσει ήδη τρία πούλμαν!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με διαιτητή τον Τοπούζη από την Θράκη.

Ένα σώμα, μία ψυχή!!

Στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος Στέργιος Μπούθας, το απόγευμα της Κυριακής όλοι πρέπει να είναι ένα σώμα και μια ψυχή, προκειμένου ο Αχιλλέας Νεοκάστρου να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του και να κερδίσει την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από την διοίκηση της ομάδας, καλούνται εκτός από τους Ημαθιώτες φιλάθλους και όλοι οι παλιοί παίκτες που κατά καιρούς αγωνίστηκαν στον Αχιλλέα, να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Ιωάννου και να τους βοηθήσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη άνοδο!


ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

6η αγωνιστική (τελευταία)
ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ – Μουδανιά
Αλμωπός Αριδαίας - Βαφειοχώρι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγώνες)
1. Μουδανιά 13
2. ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ 10
3. Αλμωπός 5
4. Βαφειοχώρι 0