Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 και ώρα 18:30 στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας Πιερίας, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διοργάνωσε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του για το διδακτικό έτος 2012 – 2013.

Καλλιθέα, 02.06.2013

 Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση χορών από τον προσκεκλημένο Πολιτιστικό Σύλλογο Νεότητας Εξοχής, παραδοσιακών και μοντέρνων χορών όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, επίδειξη από το τμήμα των πολεμικών
τεχνών του Συλλόγου και συγκεκριμένα του kick boxing και αγώνες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου που πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική συνδρομή της Ποδηλατικής Ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του Δήμου Κατερίνης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων  καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα. Μαυρίδου, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου,  τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Κήπου, τον Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Πολυχρόνη,  το συγγραφέα και συμπολίτη μας κ. Μπέγκο καθώς και όλο τον κόσμο που ήταν εκεί.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεότητας Εξοχής, την Ομάδα Γερμανόφωνων Γυναικών Καλλιθέας καθώς και τον Έφορο της Ποδηλατικής Ομάδα του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης κ. Μηλιώρη, για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους δασκάλους μας για την πολύ όμορφη παρουσία όλων των τμημάτων.

Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα της εκδήλωσης στη σελίδα μας στο facebook:https://www.facebook.com/groups/128370953841859/.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου