Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Σχετικά με το διαφημιστικό spot ''Πού πάει το αγόρι;'' - Η απάντηση της εταιρίας

Μας το έστειλε ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Αυτή είναι η απάντηση που έλαβα από την εταιρία AirFastTickets στην επιστολή που τούς έστειλα ..(διαβάστε εδώ)

Your request has been updated. Reply to this email
Fani, Apr 01 16:04 (EEST):
Αγαπητέ κύριε

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σκοπός της τηλεοπτικής διαφήμισης της AirFastTickets
είναι να περάσει το μήνυμα ότι μπορούν να ταξιδεύουν όλοι οικονομικά και χωρίς ευτράπελα, με χιουμοριστικό και σατιρικό τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να προσβάλει οποιονδήποτε. Η AirFastTickets διατηρεί γραφεία σε πέντε χώρες και είναι μια ελληνική εταιρεία που αποδεδειγμένα προάγει την ισοτιμία στο εργασιακό περιβάλλον και έχει επιδείξει την ευαισθησία της σε ζητήματα κοινωνικής ευθύνης. Η διαφήμιση είναι μέρος εξελισσόμενου σεναρίου με στόχο την πρόκληση υγιούς ενδιαφέροντος για την AirFastTickets και σκοπό τη διασκέδαση του τηλεοπτικού κοινού.
Η επικοινωνιακή μας προσέγγιση είναι χιουμοριστική και μόνο, και λυπούμαστε ειλικρινά για τις αρνητικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Με εκτίμηση,
AirFastTickets

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς η εταιρία απαντά με μία ΙΔΙΑ επιστολή με αυτήν που έστειλε στον συνάδελφο Θανάση Πουλόπουλο και φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει και με όσους ακόμα θα επιχειρήσουν να στείλουν παρόμοιες επιστολές ..

Θεωρό λοιπόν ότι η μόνη λύση απέναντι σε τέτοιες ενέργειες είναι αυτή που περιγράφω παρακάτω στην απαντητική μου επιστολή ..

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της συγκεκριμένης εταιρίας.. 
   
Κυρία Φανή 
Επειδή βλέπω ότι μου απαντάτε με μία πανομοιότυπη επιστολή με αυτήν που στείλατε στον συνάδελφο ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ χωρίς δυστυχώς να μπείτε ούτε καν στον κόπο να αλλάξετε κάτι από το κείμενο θεωρώ την απάντηση σας όχι μόνο ανεπαρκή και στερεότυπη αλλά κυρίως ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ και χωρίς κανένα ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ..

Θέλω να ξέρετε σε ότι με αφορά θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να πείσω όσο μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων και όχι μόνον να ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΝ το όποιο προϊόν και υπηρεσία παρέχετε σαν εταιρία ...

Πιστέψτε με ότι δεν είμαστε καθόλου αμελητέος αριθμός ανθρώπων (γιατί για αριθμούς ) μας βλέπετε , αν σκεφτείτε όλους εμάς που ασχολούμαστε επαγγελματικά σαν ΟΔΗΓΟΙ συν οι οικογένειες μας ...

Αναμένοντας και επιμένοντας στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ αυτών τον κακόγουστων τουλάχιστον (σποτ) της εταιρίας σας ..

Αλχαζίδης Αναστάσιος πρώην Πρόεδρος Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν.Πιερίας ..