Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΡΙΜΑ: Απογοητευτική εμφάνιση της Μονσερά Καμπαγιέ στο Ηρώδειο

Μας το έστειλε το diktionews..... Ευχαριστούμε πολύ 
Εκατοντάδες πολίτες που περίμεναν να απολαύσουν τη... μεγάλη Μονσερά Καμπαγιέ το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας στο Ηρώδειο απογοητεύτηκαν οικτρά νιώθοντας ότι υπέστησαν μια τεράστια κοροϊδία από τους διοργανωτές της
εκδήλωσης παρά το εξαιρετικά τσουχτερό εισιτήριο που πλήρωσαν.
Η συναυλία ξεκίνησε με 15, περίπου, λεπτά καθυστέρηση και υπό τον φόβο της βροχής. Η Καμπαγιέ ερμήνευσε μόλις τρία κομμάτια και γύρω στις 10 παρά τέταρτο ανακοινώθηκε το διάλειμμα!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολύ μεγάλος αριθμός θεατών να αποχωρήσει, εμφανώς απογοητευμένος και βέβαια διαμαρτυρόμενος γιατί η υψηλή τιμή του εισιτηρίου δεν αντικατόπτριζε επ' ουδενί λόγω, τη μέχρι εκείνη τη στιγμή προσφορά.
Μάλιστα διαμαρτυρόμενοι στις ταξιθέτριες λάμβαναν την απάντηση «δεν είναι υπεύθυνο το Φεστιβάλ Αθηνών», παρά το γεγονός ότι τα εισιτήρια έφεραν αυτόν τον διακριτικό τίτλο!
Αξιοσημείωτο είναι ότι γύρω στις 10 το βράδυ ο... παρακείμενος «Διόνυσος» ήταν κατάμεστος από δυσαρεστημένους θεατές του Ηρωδείου.
Και βέβαια δεν έφτανε μόνον αυτό. Όσοι είχαν επιλέξει μια πιο... εύκολη μέθοδο για να κλείσουν τα εισιτήριά τους – μέσω πιστωτικής κάρτας - ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα αφού για να τα παραλάβουν αφού έπρεπε να περιμένουν σε ατελείωτες ουρές έως και 45 λεπτά.
Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια είχαν τιμές 135, 105, 85 και 65 ευρώ!