Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μπέκαμ: «Το γκολ με την Ελλάδα highlight της καριέρας μου!»


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε μια αναδρομή της σπουδαίας του καριέρας, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το φάουλ που πέτυχε κόντρα στην Εθνική Ελλάδος, ως την καλύτερη ανάμνησή
του!
Τον Οκτώβριο του 2001 η Αγγλία ήθελε πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Εθνική μας για να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2002. Η ομάδα του Σβεν Γκόραν Ερικσον με απίστευτο φάουλ του «Μπεκς» στις καθυστερήσεις απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 και πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο άσος της Λος Αντζελες Γκάλαξι στο πλαίσιο ερωτήσεων που του έγιναν στο Twitter, χαρακτήρισε το γκολ αυτό ως το καλύτερο της καριέρας του. Παράλληλα στα highlights του, συμπεριέλαβε το πρώτο του ματς με την Μάντσεστερ Γ., το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την Ρεάλ και το τρεμπλ που πήρε με τους «κόκκινους διάβολους» το 1999.
Ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη χαρακτήρισε τον Ράιαν Γκιγκς και ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο του τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν σύμφωνα με τον Αγγλο μέσο ο καλύτερος προπονητής που συνεργάστηκε ποτέ.
Ο 37χρόνος άσος αποκάλυψε πως ακόμα και τώρα προπονείται στα φάουλ, κάθε μέρα για μια ώρα μετά την προπόνηση. Οσον αφορά το μέλλον του, τα άφησε όλα ανοικτά: «Ποιος ξέρει; Μπορεί να παίζω ως τα 40 μου χρόνια, παίζω καλά και το απολαμβάνω».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr