Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ποιος ζάμπλουτος γόνος θέλει να αγοράσει την Ελευθεροτυπία


Ποιος ζάμπλουτος γόνος ενδιαφέρεται ν’αγοράσει την ιστορική εφημερίδα Ελευθεροτυπία; Διαβάστε για τις προθέσεις του γόνου.

O «πολιτικοποιημένος» γιος της Γιάννας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που σπουδάζει στο
Χάρβαρντ, δεν κρύβει τη αδυναμία του στην πολιτική θέση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Επίσης δεν κρύβει την αδυναμία του στα ΜΜΕ και το σχετικό power game.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι που τριβιλίζει το μυαλό του Θόδωρου για την εφημερίδα, την οποία καλοβλέπει και ο μπαμπάς που παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Eντονη κινητικότητα έχει αρχίσει να αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα η Γιάννα Αγγελοπούλου. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των πολιτικών, πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπει και αρκετό κόσμο από τον χώρο των media. Οι επαφές της πάλαι ποτέ σιδηράς κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, στάθηκαν αφορμή για … την δημιουργία σεναρίων σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της στα media.

Το γεγονός ότι ο γιος της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος στηρίζει με πάθος τον Αλέξη Τσίπρα, έχει βάλει κάποιους σε πονηρές σκέψεις. Για παράδειγμα δεν είναι λίγοι εκείνοι, ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρούν ως μοναδική ευκαιρία για την επανέκδοση της Ελευθεροτυπίας την επαναδραστηριοποίηση της Γιάννας στα media.

Πάντως, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Θόδωρος Αγγελόπουλος, δεν δείχνουν διατεθειμένοι, μετά το οικονομικό στραπάτσο του «Ελεύθερου Τύπου», να ρίξουν εκ νέου χρήματα στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης. Φυσικά, η περίπτωση της Ελευθεροτυπίας και η συσχέτιση με τον Τσίπρα, όπως και να το κάνουμε είναι εντελώς διαφορετική!!!

thousandnews.gr