Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! H Eύα Καϊλή στον ALPHA!


Ένα χτύπημα που κανείς δεν περίμενε! Η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση!
Η όμορφη πρώην Βουλευτής πέρασε σήμερα το κατώφλι των εγκαταστάσεων του ALPHA,
προκειμένου να κάνει μια συζήτηση, στην πρόταση που υπάρχει, για επιστροφή της στην τηλεόραση. Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που και η ίδια το επιθυμεί, μετά την μη είσοδό της στη Βουλή, στις τελευταίες εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Εύα Καϊλή συζητάει το ενδεχόμενο να παρουσιάζει κάποια δελτία ειδήσεων, αλλά στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση περί παρουσίασης της πρωινής εκπομπής, που μέχρι πρότινος παρουσίαζε ο Νίκος Μάνεσης!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ALPHA, για τα δελτία που παρουσίαζε, ενώ ανέλαβε και μια εκπομπή στον ALPHA Radio, χωρίς να συνεχίζει το "Κομβικό σημείο". Ένα από τα στοιχήματα του καναλιού, είναι να δημιουργήσει πάλι πρωινή ενημερωτική ζώνη και η Εύα Καϊλή είναι ένα πρόσωπο, συμπαθές στο κόσμο, που μπορεί να το πετύχει αυτό.

Πάντως, ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι οριστικό, αφού στις συζητήσεις καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η απόφαση και η πρόταση του μεγαλομετόχου του καναλιού, Δημήτρη Κοντομηνά.

zappit.gr