Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ασπίδα στις αδύναμες ομάδες από τη Superleague

Μας το έστειλε η Focus Web TV.... Ευχαριστούμε πολύ

Εκπομπή για το Εuro 2012

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και εκτελών χρέη προέδρου της SuperLeague, Γιώργος Μποροβήλος, δηλώνει στην εκπομπή Focus Sports του Focus Web TV, με τους Αλέξανδρο
Κοζαρίδη, Κώστα Βορίλα και Αλκμήνη Χατζηνάσιου, ότι η διοργανώτρια αρχή θέτει το πλαίσιο για να βοηθηθούν οικονομικά οι ομάδες προκειμένου να εξασφαλίσουν αδειοδότηση, ενώ αποφεύγει να πει αν θα δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Λίγκας. Δείτε επίσης τις δηλώσεις του για την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του Europa League, το πλήρες ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τα τατουάζ του Euro 2012 και σημεία για κέρδη από αγώνες εντός και εκτός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 από τη συντακτική ομάδα του bet3.GR (www.bet3.gr). 
Αναλυτικά ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου:
«Δεν ισχυριζόμαστε ότι το πρόβλημα των αδειοδοτήσεων είναι μικρό και εύκολο. Κάθε φορά καλούμαστε να πάρουμε την λιγότερο κακή απόφαση. Δεν υπάρχει μια απόφαση η οποία πραγματικά να ικανοποιεί τους πάντες, αλλά και καθ’ αυτήν την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος και του πρωταθλήματος γενικότερα. Είναι γεγονός ότι κληθήκαμε να αλλάξουμε δύο φορές την απόφαση μας, καθώς στην αρχή είχαμε πει για τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν παίρνουν αδειοδότηση, στην συνέχεια είπαμε να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Πλέον δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποια καινούργια απόφαση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να διαφυλαχτεί η ανταγωνιστικότητα αφενός και αφετέρου οι ομάδες αυτές να εξυγιανθούν. Ως Σούπερ Λίγκα παίρνουμε αποφάσεις ώστε να βοηθήσουμε τις ομάδες που πλήττονται οικονομικά. Πολλές φορές ασκείται σκληρή κριτική, αλλά προσπαθούμε πάντα μέσα σε κάποιο πλαίσιο να δίνουμε… χείρα βοηθείας στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες».


Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής Focus Sports πατώντας

   
      FOCUS SPORTS 14-6-2012.PNG

                                                                                                                                              

                             Focus Web TV
                        Λεωφ. Ιωνίας 35 & Αθ. Αλεπού 14
                               Αχαρναί Αττικής ΤΚ 136 73
                      ΤΗΛ 210 28.36.758   FAX 210 28.11.886
                             email :  info@focuswebtv.gr
                               url  : www.focuswebtv.gr