Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Σαμαράς άφησε τον Γκιουλέκα στα κρύα του λουτρού

Μας το έστειλε το kentrinews..... Ευχαριστούμε πολύ

Ο Γκιουλέκας που ως γνωστόν διεγράφη από τη ΝΔ και που μετά από μια ωραία πολιτική κυβίστηση επέστρεψε στο γαλάζιο μαντρί, σκέφτηκε να κάνει κάτι... για να εξευμενίσει τον αρχηγό του.


Αποφάσισε λοιπόν να διοργανώσει πάρτι για τον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, χθες Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη. Το πάρτι θα γινόταν μετά τη βράβευση του τέως προέδρου της ΟΝΝΕΔ Δημήτρη Τσιγγούνη στο Αχίλλειον.

Στο πάρτι θα βρισκόταν, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Γκιουλέκα, παλαιά και νέα στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Όλα καλά λοιπόν στο μυαλό του Γκιουλέκα, απλά του διέφυγαν δύο... λεπτομέρειες.

Η πρώτη έχει να κάνει με το ότι δεν μπήκε καν στο κόπο, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενημερώσει το γραφείο του Σαμαρά ότι είχε ετοιμάσει πάρτι για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Και η δεύτερη σχετίζεται με την άποψη που έχει ο Αντ. Σαμαράς για τον γαλάζιο υποψήφιο βουλευτή, ειδικά  μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ. Κάτι που ξέρει καλά ο θεσσαλονικιός πολιτικός.

Το αποτέλεσμα ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την ομιλία του στο Βελλίδειο και την συνάντηση που είχε στο Μακεδονία με τα κομματικά σττελέχη, να μεταβεί κατευθείαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αφήνοντας τον Γκιουλέκα στα κρύα του λουτρού...

ΥΓ. Είναι χαρακτηριστικό πως κανείς από τους γαλάζιους βουλευτές δεν πήγε στο κομματικό γκαλά του Γκιουλέκα κι αυτό γιατί είχαν από νωρίς εκφράσει τις διαφωνίες τους για αυτή την εκδήλωση....