Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δείτε τις δηλώσεις των Μιχαλολιάκου και Τσίπρα...

Μας το έστειλε το supercomments..... Ευχαριστούμε πολύ


Δείτε τη δήλωση του Ν. Μιχαλολιάκου μετά το πρώτο exit poll – Βίντεο



«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι δεν διόρθωσαν την ψήφο τους, όπως τους καλούσαν οι μισθωμένοι κοντυλοφόροι. Η  είναι το μόνο κόμμα, το οποίο δεν υποχώρησε στην τρομολαγνεία και αύξησε σε απόλυτο αριθμό τις ψήφους της. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να καταργηθεί το εθνοκτόνο μνημόνιο. Η όλα δείχνουν ότι από 6ο κόμμα, σήμερα θα είναι το 4ο κόμμα. Εκφράζω τα θερμότατα συλληπητήριά μου
Κύριοι και κυρίες χάσατε. Ο αγώνας εναντίον σας συνεχίζεται. Υπάρχει πλέον ένα κόμμα εθνικιστικό με γερές βάσεις σε όλη την Ελλάδα και θα δώσει τον αγώνα για να αντιμετωπίσει το μέγα θέμα που λέγεται λαθρομετανάστες και θα αγωνιστούμε για όλα τα εθνικά θέματα. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Οι επόμενες ώρες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες για τα άλλα κόμματα»




Δείτε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα – Βίντεο


«Πριν από εναμιση μήνα ξεκινήσαμε μαζί ένα δύσκολο ταξίδι για να υπερασπιστούμε την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού και να βάλουμε τέλος στα μνημόνια. Δώσαμε τον αγώνα με πείσμα και αυταπάρνηση,  σε διαρκή επίθεση εκβιασμών»
«Είχαμε απέναντί μας μια ανίερη συμμαχία. Ο  αποτελεί πια τον βασικό κορμό της λαϊκής, προοδευτικής πλειοψηφίας του λαού. Τηλεφώνησα στον κ. Σαμαρά και του έδωσα συγχαρητήρια. Έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει  στη βάση των δικών του προγραμματικών επιλογών. θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μέτρα της λιτότητας δεν μπορούν να προχωρήσουν γιατί στερούνται λαϊκής νομιμοποίησης»
«Ο λαός μας απέρριψε δύο φορές σε δύο μήνες το . Ελληνίδες και Έλληνες θα δικαιωθούμε από τις εξελίξεις. Η πρότασή μας για ανατροπή των μνημονίων στην Ευρώπη, αποτελεί βιώσιμη λύση για όλη την Ευρώπη. Το  δεν ανήκει στους τρομοκρατημένους. Η καινούργια μέρα ανήκει στους κομιστές της ελπίδας»