Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Οι Duran Duran στη Θεσσαλονίκη

Αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι Duran Duran στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Καλοκαιρινής τους Περιοδείας, για την υποστήριξη του στούντιο
άλμπουμ, «ALL YOU NEED IS NOW».

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012
Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Η online προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 στο www.ticketsercives.gr, www.123tickets.gr

Το θρυλικό ποπ γκρουπ, Duran Duran, θα εμφανιστεί για μία και μόνο συναυλία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας σαν σταθμό της πανευρωπαικής περιοδίας του την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί! 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Προπώληση: 35€
Ταμείο: 38€

Τα μέλη της Duran Duran VIP fan community θα έχουν ειδικά προνόμια τα οποία και σύντομα θα ανακοινωθούν. Θα είναι η πρώτη φορά που οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασσικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά Βρετανικά pop icons.

Το εκπληκτικό πρόσφατο “All you need is now”, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τη Rockarolla (a division of Spicy), αποτέλεσε ένα θρίαμβο για τους Duran Duran αφού προκάλεσε ενθουσιασμό φαν και κριτικών. Η παραγωγή ανήκει στον βραβευμένο με Grammy Mark Ronson (Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs, Lily Allen) και μιξαρίστηκε από το Mark ‘Spike’ Stent (Madonna, Björk, No Doubt). Το νέο άλμπουμ (δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ) του συγκροτήματος περιλαμβάνει guest vocals/rap από την Ana Matronic των Scissor Sisters, μακροχρόνια φίλη και συνεργάτιδα των Duran Duran, καθώς επίσης και την R&B/neo-soul superstar Kelis, ενώ ο Owen Pallett των Arcade Fire συνεισφέρει στις έγχορδες ενορχηστρώσεις του άλμπουμ. 


Περισσότερα εδώ


http://www.zougla.gr