Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία και την στάθμευση κατά την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 και ώρα 12:15μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των ΧΧΧ Ολυμπιακών
Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».

Είναι μια μέρα σημαντική για την περιοχή μας, γεμάτη συμβολισμούς, καθώς όπως είναι γνωστό μαζί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναβίωσαν και οι αξίες του Ολυμπισμού, οι οποίες κινούνται γύρω από τους δύο βασικούς άξονες: του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος και το οποίο θα μεταδοθεί από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας(Τμήμα Τροχαίας), καθώς και από την Δημοτική Αστυνομία από το πρωί της Τρίτης 15 Μαΐου θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία και τη στάθμευση ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα.

Ειδικότερα θα παραμείνουν κλειστοί για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία οι οδοί: 19ης Μαΐου, Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αντιστάσεως, Κασσάνδρου, Ειρήνης, 25ης Μαρτίου.

Ο Δήμος Κατερίνης ζητά την κατανόηση των οδηγών καθώς και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

http://www.olympio-bima.gr