Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Επίκειται η επιστροφή της ασώτου Ντόρας, στην ουρά κι ο Καρατζαφέρης

Μας το έστειλε το kentrinews..... Ευχαριστούμε πολύ
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες Σαμαράς και Ντόρα συναντήθηκαν... τουλάχιστον μία φορά τα τελευταία 24ωρα και
συμφώνησαν την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Ιουνίου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ θεωρείται βέβαιο πως και ορισμένα στελέχη της ΔΗ.ΣΥ θα είναι σε εκλόγιμες θέσεις στα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Επαφές όμως γίνονται και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως κι αυτή η συμφωνία έχει "κλειδώσει" και ο Καρατζαφέρης θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα ενότητας και πανστρατιάς της κεντροδεξιάς που απεύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Εξάλλου είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ: «Ο ΛΑΟΣ δεν τοποθετείται σε σενάρια, διαρροές, υποθέσεις, ή ακόμα και προθέσεις. Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο ενός σταλινισμού. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, έχει δώσει εξετάσεις ότι μπορεί να είναι το αποτελεσματικό ανάχωμα».

Τέλος ερωτηματικό παραμένει αν θα γυρίσει στη ΝΔ και ο Στέφανος Μάνος, μιας και υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις μέσα στο κόμμα της ΝΔ, για τον νεοφιλελεύθερο πολιτικό που ως γνωστόν είναι από τους πλέον φανατικούς του μνημονίου και οπαδός των μαζικών απολύσεων στο δημόσιο.