Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Συνεδρίαση Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Πιερίας

Μας το έστειλε η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες στην Κατερίνη η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ Πιερίας.
Κεντρικό θέμα της ο προεκλογικός οργανωτικός σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ στο νομό και η συζήτηση
πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Παρόντες από τον Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων ήταν οι Θ. Καμάς και Β. Ραούλης που έκαναν και τις βασικές εισηγήσεις.
Όπως υποστήριξαν ο στόχος του ΠΑΣΟΚ για πρωτιά είναι εφικτός αλλά και αναγκαίος προκειμένου να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για τη χώρα και το λαό την επόμενη ημέρα.
«Παρά τη δύσκολη συγκυρία και το βάρος που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια, είναι σαφές ότι στις 6 Μαΐου ο λαός καλείται  να αποφασίσει για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα το επόμενο κρίσιμο διάστημα, προκειμένου να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών. Απέναντι στην ανεύθυνη και δημαγωγική πολιτική στάση της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ προτείνει τη συγκρότηση ενός προοδευτικού και δημοκρατικού μετώπου διακυβέρνησης, που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας» υποστήριξαν.
Η συζήτηση που ακολούθησε ανέδειξε την κοινή δέσμευση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να δώσουν τον αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις αισιοδοξώντας για ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα.
Συζητήθηκε επίσης ο τρόπος οργανωτικής παρέμβασης του ΠΑΣΟΚ Πιερίας και η δραστηριοποίηση όλων των μελών και των φίλων του Κινήματος .
Στην ΝΕΕΑ Πιερίας συμμετέχουν σύμφωνα με την εγκύκλιο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ:
Οι βουλευτές και τα μέλη του ΕΣ
Ο Γραμματέας και τα μέλη των δευτεροβάθμιων οργάνων
Οι Γραμματείς και τα μέλη των Συντονιστικών των ΤΟ
Οι Δήμαρχοι, δημοτικοί και συνοικιακοί σύμβουλοι
Περιφερειακοί σύμβουλοι που προέρχονται από το νομό
Οι επικεφαλής των συνδικαλιστικών παρατάξεων της χώρας ( Πρόεδροι ΣΑΕ και Ομοσπονδιών σε περίπτωση που είναι μέλη / φίλοι του ΠΑΣΟΚ )
Οι πρώην Γραμματείς των ΝΕ
Διακριτές πολιτικές και κοινωνικές προσωπικότητες από τους χώρους των επιστημών, της Τέχνης, της Δημοσιογραφίας, του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού, της Οικολογίας, των Καταναλωτών, των ΜΚΟ κλπ.

Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΙερίας