Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Oλοκληρώνεται έως 24 Μαρτίου ο καθαρισμός και η σήμανση των διαδρομών για το 6o SMF/ Σύλλογος "ΑΓΑΠΗ"


Oλοκληρώνεται έως 24 Μαρτίου ο καθαρισμός και η σήμανση των διαδρομών για το 6o SMF.To σαββατοκύριακο όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν προπόνηση με αφετηρία και
τερματισμό τον λόφο του προφήτη Ηλία ..500 πλέον οι δηλώσεις και στα 2 αγωνίσματα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το κύπελλο πολυπληθέστερης ομάδας.
Έως 20 Μαρτίου στο mtb 1η ομαδα με 21 συμμετοχές Red Zeppelin και 1η ομάδα στο τρέξιμο με 8 συμμετοχές Α.ΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ .
Μεγάλο το ενδιαφέρον η εκδρομή από Αθήνα και το Τουριστικό γραφείο ΧΑΛΟΥΛΟΣ καθώς οι συμμετέχοντες με κόστος 65 ευρώ μεταφορά και διαμονή έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στην σφενδάμη το διήμερο. .Λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. περισσότερα από 32 περίπτερα έχουν δεσμευτεί από εταιρίες για την έκθεση που θα λειτουργήσει το διήμερο και υπάρχει ενδιαφέρον από περισσότερους εκθέτες.
Oι αθλητές που έχουν συμπληρώσει την δήλωση συμμετοχής θα πρέπει σύντομα να προβούν στην ολοκλήρωση εγράφης με την κατάθεση του πόσου .
Η διοργάνωση μέσα στης παροχές για αθλητές –θεατές –επισκέπτες για το διήμερο 21-22 Απριλίου θα έχει διαθέσιμο τουριστικό τρένο το όποιο θα έχει ως αναχώρηση την πλατεία της σφενδάμης με κατεύθυνση τον λόφο του προφήτη Ηλία και θα επιστρέφει πίσω για όλη την διάρκεια του διημέρου.
Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι 2 χιλ και έχει διάρκεια 10-15 λεπτά , το τρενάκι μπορεί να μεταφέρει έως 60 επισκέπτες. Το δρομολόγιο θα είναι δωρεάν για όλο το διήμερο και είναι μια συνεργασία των αστικών ΚΤΕΛ Κατερίνης ΑΕ με την διοργανώτρια αρχή τον ΣΦΕΝΔΑΜΟ .
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το RUNNER ,MBIKE, ERT3 ,Adrenalini tv ,iCycling.gr SKAI 92,6 ,δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης και ο R.S.O.
Επίσης, ο Αιμοδοτικός Σύνδεσμος «Η Αγάπη» κλείνει φέτος 29 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία της Σφενδάμης αλλά και στους απανταχού Σφενδαμιώτες ανά τον κόσμο. Στα 29 χρόνια πορείας του έχει συλλέξει 7800 φιάλες αίματος και καλύπτει τις ανάγκες όλων των κατοίκων της Σφενδάμης ανά την υφήλιο και όπου κρίνεται απαραίτητο.
Στα πλαίσια του 6ου SMF 2012 το διοικητικό συμβούλιο του Αιμοδοτικού σύνδεσμου Σφενδάμης «Η Αγάπη», συμμετέχοντας με τον δικό του τρόπο στην διοργάνωση, αποφάσισε…
Την χορήγηση αίματος σε όλους τους συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους σε περίπτωση ανάγκης τόσο κατά τη διάρκεια του διημέρου όσο και κατά τη μετακίνησή τους από τον τόπο κατοικίας τους στη Σφενδάμη και το αντίθετο.
Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται στους συμμετέχοντες αθλητές και θεατές να μην βρεθεί κανείς στην ανάγκη να χρειαστεί αίμα, καλούς αγώνες και διασκέδαση σε όλους αυτούς που θα βρεθούν το διήμερο στην φιλόξενη και ανοιξιάτικη Σφενδάμη.
Μείνετε συντονισμένοι για όλες της εξελίξεις και της δράσεις που θα γίνουν στο 6ο SMF sfendami mountain festival. στο www.sfendami.com