Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ημερίδα για την Τουριστική ανάπτυξη στην Κατερίνη

Ο Τομέας Τουριστικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας και την Γραμματεία Επαρχιακών Οργανώσεων διοργανώνει ημερίδα με θέμα...«Πιερία όλο
τον χρόνο – Κατευθύνσεις Τουριστικής Ανάπτυξης στον Ν. Πιερίας».

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναπτυχθούν προβληματισμοί και δράσεις όσον αφορά τις προοπτικές του τουρισμού στην Πιερία και να εξεταστούν οι προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα σε ένα πλαίσιο στοχευμένων προτάσεων οι οποίες θα έχουν τοπικό χαρακτήρα, στόχος είναι να καταστεί η Πιερία ως ελκυστικός και σύγχρονος τουριστικός προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή. Αναδεικνύοντας στην πράξη τον ρόλο του τουρισμού ως πυλώνα εξέλιξης σε περιφερειακό επίπεδο, είναι σημαντικό να τονιστεί η ενεργοποίηση της αναπτυξιακής διαδικασίας, η οποία θα προκαλέσει θετικές οικονομικές επιπτώσεις στην παραγωγική βάση της περιφερειακής οικονομίας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 19.30 στην αίθουσα «Εκάβη» , στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κατερίνης. Καλεσμένοι εισηγητές είναι οι κ.κ.: 

Αφροδίτη Λέινα (Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας) 
Δημήτρης Πανταλώνας (Πρόεδρος Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Πιερίας) 
Ανέστης Φωτιάδης (Phd Διδάκτωρ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων) 
Μπάμπης Τσιανάκας (Υπέυθυνος Τομέα Τουριστικής Πολιτικής ΟΝΝΕΔ) 


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_1243.html