Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
           Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη  Πιερίας με το νέο  Διοικητή
                        της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης  
  
Εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο  Διοικητή της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης,
Δημήτριο Πιερράκο και τον Πυρονόμο, Δημήτριο Κουκοδήμο,   είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
  
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, συνεχάρει το νέο διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του  και  του ευχήθηκε  να έχει υγεία,  δύναμη και μια αποδοτική θητεία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.
  
Η Σοφία Μαυρίδου τόνισε ότι προσβλέπει σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τον κ. Πιερράκο ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης προκειμένου να συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό ρόλο που επιτελεί.

Ο Δημήτρης Πιερράκος, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση, ευχήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν καλή συνεργασία με στόχο την προστασία των Πιεριέων, επισημαίνοντας τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και  την ετοιμότητα της υπηρεσίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σημαντικές ανάγκες και ελλείψεις που καταγράφονται στο σώμα, εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.