Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις σε Βαρικό Πιερίας, Προμαχώνα - Ληστεία στη Χαλκιδική


Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες (08.03.2012)
1) Συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας ημεδαπός 45 ετών, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει έξοδο από
την ελληνική επικράτεια οδηγώντας ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τις Ιταλικές Αρχές. Το όχημα κατασχέθηκε.
2) Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Βαρικό Πιερίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 45 ετών, διότι αφαίρεσε από ημεδαπό 65 ετών ξύλινους πασσάλους και τους τοποθέτησε τρέιλερ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου. Οι πάσσαλοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 65χρονο.

Συλλήψεις ατόμων για εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (6) άτομα (από νομούς Σερρών, Πιερίας, Κιλκίς Πέλλας και Χαλκιδικής) σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Ληστεία στη Χαλκιδική
Χθες (08.03.2012) το απόγευμα, στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, άγνωστος δράστης, χτύπησε την πόρτα της οικίας 88χρονου ημεδαπού ο οποίος και άνοιξε, εισήλθε εντός της οικίας, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγητική καραμπίνα σε τοίχο για εκφοβισμό, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και ακολούθως τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής.