Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΟΦΗ - Πιερικός Αρχέλαος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Την Κυριακή στις 5,00 μ.μ. στο Ηράκλειο

Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις»
Κώστας Μπεχλιβάνης:
                   

«Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

  Με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος.  Το παιχνίδι θα γίνει στις 5 μ.μ. στο «Βαρδινογιάννειο» κλειστό γυμναστήριο και τα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα εκεί, αφού για την ομάδα της Κατερίνης η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό.
  Παρά τις ελλείψεις από τους τραυματισμένους αθλητές, στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας επικρατεί μια άριστη ατμόσφαιρα που επιτρέπει και προτρέπει την επιδίωξη για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
 Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής – αρχηγός Κώστας Μπεχλιβάνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε με μια ομάδα η όποια παρότι έχασε παίκτες, έχει πλήρες ρόστερ, έναν ελπιδοφόρο προπονητή και εκπροσωπεί μια ευρύτερη περιοχή με πολύ κόσμο. Εμείς ζούμε με τα προβλήματά μας και όπως είπα και στους παίκτες μου, ο μόνος τρόπος να παρέμβουμε στο μέλλον είναι η καλή προπόνηση και η ενότητα. Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις».

Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής: «Στο σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και με μια πολύ καλή έδρα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τις σημαντικές απουσίες που έχουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένα για να έχουμε πιθανότητες να γυρίσουμε πίσω με τους δύο βαθμούς».


ΦΩΤΟ:
Από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κατερίνη τον περασμένο Νοέμβριο, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 77-75