Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Οι ανεγκέφαλοι “επικοινωνιολόγοι” και οι αρουραίοι της Συγγρού»


Πρώτη φορά, τόσο λίγοι άνθρωποι, κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά! Πρώτη φορά τόσο μαζεμένοι
άσχετοι, στο χώρο της επικοινωνίας, αντί να κάνουν καλό στο πρώτο δημοσκοπικά…έστω, κόμμα, κάνουν τόσο μαζεμένο κακό και το πάνε χρόνια πίσω!

ΦΤΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ…ΒΑΣΚΑΝΟΥΜΕ,ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ!!

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ Μ.ΤΖΟΥΜΑ



Ολοι γνωρίζουμε οτι η ΝΔ, δεν πρόλαβε να συνέλθει μετά την παταγώδη αποτυχία των εκλογών του 2009, υπό τον Κων.Καραμανλή και γι αυτό οδηγήθηκε πάραυτα στην εκλογή νέου Προέδρου!

Και παρά τις περί του αντιθέτου επιδιώξεις του ισχυρού κομματικού κατεστημένου,ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε,μολονότι ήταν για οκτώ ολόκληρα χρόνια σε επικοινωνιακή και πολιτική παρασκιά, να κάνει τη διαφορά και να εκλεγεί Πρόεδρος του κόμματος.

Τη” διαφορά” αυτή δεν την έκανε μόνος του,ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και γιατί τον βοήθησαν άνθρωποι απλοί καθημερινοί, μέσα από τα σπλάχνα της ΝΔ, οι οποίοι μέχρι πρότινος τον θεωρούσαν εκτός, αλλά και άνθρωποι με στρατηγική και πολιτικό όραμα, όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κι ο Σταύρος Δήμας!

Όλοι αυτοί έδωσαν τη νίκη στο Σαμαρά και μαζί με αυτή , ένα ηχηρό ράπισμα στις … οικογένειες που καταδυνάστευσαν τον τόπο μας, χρόνια τώρα!

Και τί έκανε έναντι όλων αυτών Ο κ.Αντώνης Σαμαράς?

Με το που ανέλαβε τα ηνία του κόμματος, έδωσε τις θέσεις-κλειδιά, του κόμματος σε όλα τα πιστά στελέχη του, από την πάλαι ποτέ διαλάμψασα …Πολιτική Ανοιξη! Ουδέν το μεμπτόν μέχρι στιγμής, αρκεί να ίσχυε η παλιά αλάνθαστη συνταγή~Αν πάς σώγαμπρος σε ένα νέο χώρο,φροντίζεις πρώτα να γίνεις αποδεκτός εσύ και να πείσεις για τα προσόντα που διαθέτεις και τις προθέσεις που έχεις και μετά κουβαλάς και τους υπόλοιπους που σε στηρίζουν!

Ο Αντώνης Σαμαράς,έκανε το ακριβώς αντίθετο.. Και σήμερα??

Σήμερα, τρία χρόνια από τότε και υπό το βάρος της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας που μαστίζει τον τόπο μας, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη,τα σαίνια του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ,κάνουν τέτοια λάθη, που μόνον άσχετοι με την επικοινωνία θα έκαναν.

Και με τον τρόπο αυτό,παίρνουν στο λαιμό τους τον ευεργέτη τους αρχηγό, αλλά και το κόμμα το οποίο κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα από την συντριβή του 2009, να βγεί και πάλι στην επιφάνεια της κοινωνίας και να διεκδικεί, με πολλές πιθανότητες, να κυβερνήσει και πάλι τη χώρα!!!

Πριν λίγο καιρό,είχαμε μιλήσει για το σύνδρομο της αυτοβασκανίας που διέπει τον επικοινωνιακό βηματισμό της ΝΔ και της επιφέρει μεγάλη ζημιά. Μόλις προ δέκα ,περίπου ημερών, κάναμε λόγο πάλι, μέσα απ’αυτές τις σελίδες, για κακές επιλογές προσώπων, τα οποία οδηγούν επικοινωνιακά,το κόμμα και το πηγαίνουν προς τον όλεθρο.

Και..” πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρίς”,όλη την προηγούμενη εβδομάδα, “ψάχναμε”, ‘ολοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, μία ,έστω μία φωτό, του Προέδρου της ΝΔ, με τον Πούτιν από το πρόσφατο ταξίδι του στη Μόσχα!! Βρε εδώ ήταν η φωτό, βρε εκεί είναι η φωτό, βρε πού είναι η φωτό? Για να εμφανισθεί χθες ,μετά από τόση αγωνία…

Αν αυτό δεν είναι μία καραμπινάτη απόδειξη, επαγγελματικής ανεπάρκειας και…ανικανότητας,τότε τί είναι? Και δεν είναι μόνο αυτό !Είναι και απόδειξη ελλειπούς αφοσίωσης και πίστης προς τον άνθρωπο που τους επέλεξε! Είναι το λεγόμενο…”loyalty”, για το οποίο το αμερικανικό management, παίρνει κεφάλια!

Διότι ανίκανος και ανεπαρκής, μπορείς να είσαι εκ φύσεως, δε σου επιτρέπεται όμως, όταν σου ανατίθεται ένα τόσο σημαντικό πόστο και συ το αναλαμβάνεις, να μη φροντίζεις στη συνέχεια, να μαθαίνεις όλα εκείνα που απαιτούνται για να είσαι σωστός, με αποτέλεσμα σε μία στιγμή κρίσης, να εκθέτεις τον ευεργέτη σου!

Ποιός εξετέθη,αλήθεια, από όλο αυτό τον δημοσιογραφικό πανικό που δημιουργήθηκε, όχι άδικα, από την μη ύπαρξη φωτό στην ώρα που θα έπρεπε να έχει εμφανισθεί?Η απάντηση είναι αυτονόητη!

Και ερχόμαστε τώρα σε ένα ακόμη λάθος, θανάσιμο,αυτή τη φορά. Το τρέξιμο έρευνας με εντολή, όπως λέγεται και γράφτηκε στο parapolitika.gr, του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, με τιμονιέρη του κόμματος, στο ερώτημα της έρευνας, τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή…

Δηλαδή οι ανεγκέφαλοι του επικοινωνιακού think tank, είναι και αυτόχειρες για να μην πω κι εγώ αυτό που εγράφη και δεν διεψεύσθη…

Ο συνεχής αυνανισμός, επί το επιστημονικότερο, τους έχει γίνει η δεύτερη φύση τους!

Ποιός ανεγκέφαλος και άσχετος περί την επικοινωνία, έδωσε μία τέτοια εντολή? Κατανοούμε να έχουν τέτοιες ή ανάλογες αγωνίες, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, να τις έχουν, όμως, και στη ΝΔ, είναι επιεικώς απαράδεκτο!

Σε μία εποχή που ο Αντώνης Σαμαράς δίνει τη μάχη του ,εντός και εκτός Ελλάδας, οι ευεργετηθέντες αχάριστοι, τον διαβάλλουν και τον χτυπούν πισώπλατα και μάλιστα εκ των ένδον, με κινήσεις που θυμίζουν πολύ, γεγονότα μέσα από τη μυθολογία μας, αλλά και-φεύ- την ρωμαϊκή αυτοκρατορία…

Τότε που ο καλύτερος σκότωνε και τη μάνα του ακόμη, για μία θέση…Συγκλητικού!! Τί λέτε βρε παλικάρια, ακόμη δεν γίνατε Κυβέρνηση και δείχνετε τις πραγματικές σας διαθέσεις… Προκαλώντας θανάσιμο πλήγμα, στο κόμμα που σας δέχτηκε , έστω, με κρύα καρδιά…

Το θέμα αυτό δεν είναι απλό και δεν πρέπει να μείνει έτσι! Αν έγινε με τις ευλογίες του Προέδρου, όπως διαρρέουν κάτι τυφλοπόντικες της Συγγρού, τότε “ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..”

Αν,όμως, ο Πρόεδρος δεν είχε ιδέα, για αυτή την κατάπτυστη δημοσκόπηση, τότε πρέπει να απαλλαγεί πάραυτα απο τους συνεργάτες αυτούς που την παρήγγειλαν, διότι δεν είναι απλώς επικίνδυνοι, είναι κάτι χειρότερο…ΒΛΑΚΕΣ!!!


http://www.kentrinews.gr/