Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

H Ελλάδα έρμαιο συμμοριών, μαφίας και εμπόρων...


Πιάσανε την μαφία των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης, που είχε καταβροχθίσει χρόνια τώρα τον ιδρώτα πολλών επιχειρηματιών της και σιγά μην έγινε τίποτα.

Ήδη αφού απολογήθηκαν, κάποιοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, άλλοι
προφυλακίστηκαν, κυρίως οι κομπάρσοι και άλλοι αναμένουν την τύχη τους.

Τα ερωτήματα που θέτω πολλαπλά και αμείλιχτα.

Η εν λόγω παρέα των τοκογλύφων δρούσε εδώ και δεκαπέντε χρόνια ανεξέλεγκτα, απρόσκοπτα, ασύδοτα.

Τις τέσσερις ομάδες των συμμοριών, αποτελούσαν περί τους 50-55 νοματαίοι ευυπόληπτοι πολίτες της πόλης, υπεράνω πάσης υποψίας.

Τα θύματα των συμμοριών αυτών εδώ και χρόνια είναι περίπου δυο χιλιάδες άτομα, από όλους τους χώρους και όλων των δραστηριοτήτων.

Με άλλα λόγια ο κόσμος τόχε τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι, πάει να πει δηλαδή ότι οι αρχές της πόλης όχι μόνο το ήξεραν, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να σπάσουν το απόστημα, κοινώς το έκαναν γαργάρα...

Και η απόδειξη των πιο πάνω διαπιστώσεων είναι ότι, ανάμεσα στους κουστουμάτους και τους ευυπόληπτους κυρίους των συμμοριών, υπήρχαν άτομα συνεργάτες και φίλοι του Καρατζαφέρη, του Περιφερειάρχη Ψωμιάδη.

Τα υπόλοιπα μέλη δε είναι από τα συγκοινωνούντα δοχεία των κομματικών εκκολαπτηρίων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστές, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων κλπ, δηλαδή η μαφία σε όλο της το μεγαλείο.

Μαφίες παντού λοιπόν, στο υπουργείο άμυνας με τις μίζες, στην υπόθεση Βατοπεδίου της Καραμανλοκρατίας, η Siemens, η συμμορίες που κατασπατάλησαν τα χρήματα των ολυμπιακών αγώνων, η αδιαφορία των δικαστικών αρχών στην γιγαντιαία κλοπή των δημόσιων ταμείων.

Ο κος Ράιχεμπαχ που μας επιτηρεί καθημερινά , το είπε ρητά πως η πάταξη της φοροδιαφυγής και η λειτουργία των εισπρακτικών μηχανισμών είναι πρωτίστως πολιτική ιστορία.

Έχεις βούληση και θέληση τους πιάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή, δεν θέλεις περί άλλων τυρβάζεις και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά.

Συμπερασματικά λοιπόν, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην φουκαριάρα την χώρα μας, θα πέσεις σίγουρα σε μια μικρή η μεγάλη μαφία τοκογλύφων θες, απατεώνων, φοροφυγάδων, πειρατών.

Η διαφθορά της χώρας είναι επίσημα και με την βούλα διεθνών οργανισμών εδώ και χρόνια χειρότερη κι από κρατίδιο της Αφρικής.

Ας αφήσουν τους πανηγυρισμούς και τα μπράβο και ας μπαγλαρώσουν τους πάντες, κούρεμα γουλί που λέμε , δήμευση περιουσιών και σκληρή τιμωρία, όλων επιχειρηματιών, πολιτικών, λειτουργών, δικαστικών, αστυνομικών κλπ.

Η μια αυτοκτονία από τους εκβιασμούς είναι το σοβαρό θέμα της ιστορίας, μα και το ότι πολλοί άλλοι αργοπεθαίνουν από το πάρτι που έχει στήσει η μαφία είναι το κυρίως πιάτο...


Ασυμβίβαστος


Πηγή: http://www.supercomments.gr/2012/01/h_24.html#ixzz1kTiFrYEU