Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παραχώρηση του ακινήτου του ΕΘΙΑΓΕ Κατερίνης στην ΑΔΜ-Θ.


Ανταποκρινόμενος στο γραπτό αίτημα (21-10-2011) του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης
κ. Θύμιου Σώκου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης με απόφασή του, παραχώρησε δωρεάν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης τη χρήση του ακινήτου του πρώην Ε.Ο.Κ (ΕΘΙΑΓΕ) που βρίσκεται στην πόλη της Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το παραχωρούμενο ακίνητο, που περιλαμβάνει ένα διόρωφο κτίριο εμβαδού 250 τ.μ., ένα μονώροφο κτίριο εμβαδού 120 τ.μ. και βοηθητικούς χώρους θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση των εικοσιεννέα (29) υπαλλήλων των παρακάτω υπηρεσιών της ΑΔΜ-Θ: Τμήματα Διοικητικού –Οικονομικού και γραμματειακής υποστήριξης της Διεύθυνσης Διοίκησης, Τμήμα Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κεντρικής Μακεδονίας και τμήμα Αδειών Διαμονής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι από την μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΑΔΜ-Θ στο πρώην κτίριο του ΕΘΙΑΓΕ θα εξοικονομηθεί το ετήσιο ενοίκιο των χώρων που στεγάζονται σήμερα οι υπηρεσίες που αγγίζει το ποσό των 31.000 €.

http://gs.damt.gov.gr


http://portalpierias.gr/archives/1948