Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αν και έχει 11 παιδιά αρνείται να πάρει οποιοδήποτε επίδομα!


Τι και αν γέννησε το ενδέκατο παιδί της εκείνη αρνείται πεισματικά να πάρει οποιαδήποτε παροχή ή
επίδομα από το κράτος παρόλο που είναι πολύτεκνη.

Ο λόγος για την Tania Sullivan, από το Kent, η οποία γέννησε τον Οκτώβριο τα νεότερα μέλη της οικογένειάς της, τις δίδυμες Ελισάβετ και Άννα.

“Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία το γεγονός ότι είναι πολύτεκνοι για να μην δουλεύουν και να παίρνουν επιδόματα κάτι που με εξοργίζει” λέει η ίδια.

Μάλιστα η 37χρονη ήταν σύμβουλος προσλήψεων αλλά αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού της για να μείνει σπίτι και να φροντίζει την οικογένεια της.

Το πως τα βγάζουν πέρα μόνο με το μισθό του συζύγου είναι απορίας άξιο αφού η οικογένεια χρειάζεται μέχρι και 20 ψωμιά και 50 ποτήρια γάλα την εβδομάδα.

“Ευτυχώς τα μωρά είναι πολύ ήρεμα και δεν με κρατάνε ξύπνια όλη τη νύχτα. Σηκώνομαι από τις 5 τα ξημερώματα κάθε μέρα. Μέχρι τη στιγμή που τα παιδιά σηκώνονται έχω βάλει για το πρώτο πλυντήριο ρούχων, μία ηλεκτρική σκούπα, έχω ξεσκονίσει και τους έχω ετοιμάσει και πρωινό” λέει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σχολείο όταν ήταν μόλις 13 και 15 ετών αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια χώρισαν και τα ξαναβρήκαν όταν ήταν 20 ετών περίπου.


http://www.onlycy.com/