Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Γερμανός «Λύκος» ο Βιεϊρίνια!!!

«Λύκος» ο Βιεϊρίνια!!!
Το «ισχυρό» χαρτί του ΠΑΟΚ κουνάει μαντήλι…

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά από 3,5 χρόνια στην Τούμπα, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και στη Βόλφσμπουργκ, εφόσον δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα τις επόμενες ώρες…

Οι «Λύκοι» κατέθεσαν πρόταση για να τον αγοράσουν κι απ΄ ότι
φαίνεται πρόλαβαν την Τζένοα, η οποία διεμήνυσε ότι δίνει περίπου 3,5 εκατομμύρια, αλλά στην Τούμπα δεν έφτασε επίσημη πρόταση.

Ο Βιεϊρίνια αναχώρησε για τη Γερμανία, μαζί με τον Βρύζα, τον Κωνσταντινίδη και τον νομικό του ΠΑΟΚ, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις, να διαπραγματευτεί το δικό του συμβόλαιο, να κλείσει η συμφωνία και είναι πιθανό να ανακοινωθεί την Τρίτη (3/1) η μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ.

Οι ως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η Βόλσφμπουργκ πρόσφερε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα, που πρέπει να πάρει και η Πόρτο (έχει το 33%) και στην Τούμπα θέλουν να έρθουν σε διαπραγμάτευση με τους Πορτογάλους προκειμένου, είτε να πάρουν λιγότερα χρήματα, είτε το ποσό που αντιστοιχεί στα δικαιώματα, που έχουν να πληρωθεί με διακανονισμό σε βάθος χρόνου.

Σύμφωνα με την πρόταση της Βόλφσμπουργκ, στον ΠΑΟΚ αντιστοιχεί ένα ποσό λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια και στην Τούμπα θέλουν να το φτάσουν στα 3,5 εκατομμύρια καθαρά, καθώς οι Γερμανοί πληρώνουν και την εφορία.

Όλη αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει τώρα, αν το καλοκαίρι του 2009 ο ΠΑΟΚ φρόντιζε να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια και να μην αφήσει στην Πόρτο το 33%. Ο Δικέφαλος είχε καταβάλει τότε 300.000 ευρώ για τα δικαιώματα του Πορτογάλου και δεν έδωσε τα λίγα παραπάνω που ζητούσε η Πόρτο για να πάρει το 100%...

Με δεδομένη και την αποχώρηση του Κοντρέρας, άλλες αποχωρήσεις δεν αποκλείονται, δεν θα είναι όμως πρωτοκλασάτων παικτών (ο Σαλπιγγίδης θα παραμείνει), ενώ είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει και μία – δύο μεταγραφές, προκειμένου να καλύψει τα κενά, κυρίως του Βιεϊρίνια και κατά δεύτερο λόγο του Κοντρέρας...

Προς το παρόν, τόσο ο Βιεϊρίνια, όσο βεβαίως και ο Κοντρέρας δεν αναμένεται να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128912494