Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

'' Μας πούλησαν χωρίς να μας ρωτήσουν..."


Χένρυ Κίσσινγκερ: Πρώην υπουργός των ΗΠΑ και από τα πιο άγρια γεράκια της παγκόσμιας αγοράς.

Δηλώσεις του πριν χρόνια για την Ελλάδα:

« Όσο η Ελλάδα διατηρεί την αυτονομία της, την εθνική κυριαρχία της, την δική της ορθόδοξη
θρησκεία, όσο την αφήνουμε - προσέξτε μεγαλοθυμία - να καλλιεργεί την γλώσσα και να αναπτύσσει τον πανάρχαιο πολιτισμό της, όσο λαοί σαν τους Έλληνες παραμένουν ανυπότακτοι, περήφανοι, ελεύθεροι, θα αποτελούν ανυπέρβλητο εμπόδιο στον δρόμο μας, στον δρόμο της παγκοσμιοποίησης και της κυριαρχίας του κεφαλαίου και του κόσμου γενικότερα ».

Λόγια επικυρίαρχου, λόγια ανθρώπου που έχει δύναμη, λόγια ανθρώπου που έχει πίσω του προστάτες, χρήμα, όπλα και δυνατότητα επιβολής σε κράτη και λαούς και ήταν, είναι γνωστό ποιοι κρύβονται πίσω από τον συγκεκριμένο άνθρωπο...

Ας θυμηθούμε λίγο τι έγινε στην γειτονιά μας πριν λίγα χρόνια.

Η πρώην ενιαία και κραταιά Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε, τεμαχίστηκε, σε μικρά κρατίδια οντότητες: Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Κοσσυφοπέδιο, κόπηκε ο βήχας του Μιλόσεβιτς και των Σέρβων, που τους εξόντωσαν πολιτικά πρώτα και στην συνέχεια και φυσικά.

Η ορθόδοξη Σερβία λοιπόν έπρεπε να σβήσει από τον χάρτη και για τον λόγο ότι ήταν αυτάρκης σε όλα της και δεν ήταν οικονομικός πελάτης και προμηθευτής των πολεμικών τους αποθεμάτων...

Παρ' ότι την άφησαν μόνη, προσπάθησε και συνήλθε, αναπτύχθηκε γρήγορα, αφού είναι εργατικός και τίμιος λαός και όμως έπρεπε να εξαφανιστεί από τον χάρτη της Ευρώπης ή να είναι υπόδουλη και δουλοπαροικία στις επιταγές των επικυρίαρχων της γης.

Έριξαν τις βόμβες νετρονίου και όταν εξαντλήθηκαν, μαζί τους εξάντλησαν και την δύναμη και την αντοχή του Σέρβικου λαού, τις οικονομικές και κοινωνικές δομές του κράτους, τον πολεμικό ιστό τους και η ενωμένη Ευρώπη με την Γερμανία κεφαλή ΝΙΚΗΣΕ πανηγυρικά.

Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται και οι όπου γης κερδοσκόποι έκαναν τα λόγια του Κίσσινγκερ ευαγγέλιο, τα υιοθέτησαν πλήρως και αφού έγιναν εκκαθαρίσεις παντού στην γειτονιά μας, ήλθε και η σειρά της μικρούλας Ελλάδας να πληρώσει το τίμημα της.

Η Ελλάδα που είχε αρχίσει να φτιάχνεται, να αναζητά την ανασυγκρότηση, την αναπτυξιακή
πορεία, να διαλέγεται ισότιμα, να συνάπτει σχέσεις διεθνώς, να αναζητά νέα μονοπάτια π.χ με
Ρωσία, με Κίνα κλπ, είχε αρχίσει να γίνεται απείθαρχη, ανυπάκουη, και ξόδευε πολλά πια
έπρεπε να γονατίσει και να μπει στο κλαμπ των ελεγχόμενων πάλι χωρών.

Επειδή δε βόμβες δεν υπάρχουν και για τον πρόσθετο λόγο ότι είναι ντεμοντέ, υπάρχουν όμως βόμβες οικονομικού περιεχομένου, μνημονιακές, μεσοπρόθεσμες, τραπεζικές, που ήταν και είναι πιο αποτελεσματικές τώρα και αφού υπήρχε η υποδομή, οι Ιούδες και οι Εφιάλτες που θα άνοιγαν την κερκόπορτα της χώρας,φτάσαμε στο σήμερα την συνεργεία όλων αυτών που απεργάζονται το κακό μας.

Η τιμωρία των εφιαλτών θα είναι σκληρή και αφού δεν διδάχτηκαν από την ιστορία, θα πληρώσουν για τις άνομες πράξεις τους.

« Μας πούλησαν χωρίς να μας ρωτήσουν, πετώντας την τιμή της Ελλάδας στα σκουπίδια », έγραψε προφητικά ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος σε ποίημα του, χρόνια πριν...


Ασυμβίβαστος

http://www.supercomments.gr/2012/01/blog-post_5361.html#ixzz1kt4eYueY