Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ

Δημήτρης Γαλάνης:
 «Για μια ακόμη φορά ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί και σε όλο το διάστημα του αγώνα»
Κώστας Μπεχλιβάνης:
 «Για άλλη μια φορά είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε μια πολύ δύσκολη έδρα»
Δημήτρης Πόδας:
 «Όλοι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια»


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Απόλλωνα Πατρών στην Πάτρα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, ο καλαθοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης και ο Δημήτρης Πόδας, αρχηγός της αποστολής, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Για μια ακόμη φορά ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί και σε όλο το διάστημα του αγώνα. Δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά μικρές λεπτομέρειες μας τη στέρησαν. Δεν πτοούμαστε όμως. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον πρώτο το Σάββατο, τον Πανελευσινιακό, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα και πρέπει να προετοιμαστούμε όλη τη βδομάδα πολύ καλά για να το αντιμετωπίσουμε. Τέλος, πάλι επισημαίνω τα οικονομικά προβλήματα της κατηγορίας τα οποία είναι πιο έντονα στις ομάδες της επαρχίας. Κάντε κάτι γρήγορα».
Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Για άλλη μια φορά είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ίσως τη δυσκολότερη του πρωταθλήματος άλλα στις λεπτομέρειες δε πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Από αύριο ξεχνάμε αυτόν τον αγώνα και ξεκινάμε την προετοιμασία για τον επόμενο, που είναι πολύ δύσκολος,  όσο και κρίσιμος. Ελπίζω ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο και με τη βοήθειά του να πάρουμε τους δύο βαθμούς που τόσο έχουμε ανάγκη». 
Δημήτρης Πόδας – αρχηγός αποστολής: «Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας χάνει στις λεπτομέρειες και αυτό μας αφήνει μια πικρή γεύση. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Ελευσίνας,  για να διεκδικήσουμε έτσι τις πιθανότητες μας για την επίτευξη των στόχων μας. Από την άλλη πλευρά όλοι στην ομάδα δουλεύουν σκληρά και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Τέλος, θα ήθελα από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση και τον κόσμο του ιστορικού Απόλλωνα Πατρών για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν και το εξαιρετικό αθλητικό πνεύμα που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης». 

● Και στην ιστοσελίδα: www.pierikosbc.gr
● Και στο facebook ...