Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Tρόφιμα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες


Τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μοίρασαν, ενόψει των εορταστικών ημερών, στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Εκτελεστικό Γραμματέα Δημήτρη
Λευκόπουλο, σήμερα(χθες) Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, σε χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Αυτές τις άγιες μέρες οφείλουμε όλοι να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», επεσήμανε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης. «Αυτό κάναμε και σήμερα ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς προβολείς και πολλά λόγια, με τη σεμνότητα που αρμόζει στο πνεύμα των ημερών. Στελέχη της Περιφέρειας μοίρασαν τρόφιμα σε δεκάδες οικογένειες που στην εποχή της κρίσης δυστυχώς είναι πάρα πολλές και συνεχώς αυξάνονται. Το ενδιαφέρον μας για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού δεν θα πάψει, θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για να κρατήσουμε δεμένη την κοινωνία», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη, με την ευγενική χορηγία αλυσίδων καταστημάτων τροφίμων, και είχε ως στόχο την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.