Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Ευχές για την Πρωτοχρονιά, παραδοσιακές μουσικές, φιλαρμονικές μπάντες και χορωδίες δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από τις
10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σύλλογοι, όμιλοι και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Πρέπει να αγαπήσουμε την Ελλάδα και να βάλουμε τους Έλληνες πάνω απ’ όλα. Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να σηκώσουμε την Ελλάδα πάλι ψηλά, να δώσουμε στη νεολαία και στο λαό όχι απλώς ελπίδα, αλλά σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο, ώστε να οδηγήσουμε τη χώρα σε καλύτερους δρόμους. Πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε απλόχερα αγάπη και χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία για όλους».

Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ήταν, μεταξύ άλλων, η Μπάντα του Στρατού, το 3ο ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Ποντιακός Σύλλογος Φιλύρου, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Μπάντα της Αστυνομίας.