Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θύμα ληστείας εις διπλούν ο Δώνης!

Θύμα ληστείας εις διπλούν ο Δώνης!
Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ των Χριστουγέννων ο Γιώργος Δώνης, με τους δράστες να έχουν το θράσος να προσπαθούν να διαρρήξουν ξανά το σπίτι του Έλληνα τεχνικού δύο νύχτες αργότερα!

Αργά το βράδυ των Χριστουγέννων ο Γιώργος Δώνης έπεσε θύμα
διάρρηξης χωρίς ο ίδιος ή η οικογένεια του να αντιληφθούν (ευτυχώς) το παραμικρό. Ο τεχνικός του Ατρόμητου κοιμόταν εκείνη την ώρα με την γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους. Μάλιστα οι άλλοι δύο γιοι του έλειπαν εκείνη την ώρα από το σπίτι και επέστρεψαν μετά από την έξοδο τους, όταν οι ληστές είχαν κάνει ήδη τη δουλειά τους. Για την ακρίβεια αν είχαν επιστρέψει 20 λεπτά νωρίτερα θα είχαν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες.

Οι διαρρήκτες πήραν το λάπτοπ του Γιώργου Δώμνη στο οποίο είχε μέσα όλα τα στοιχεία της ομάδας του, πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας ενώ πήραν και τα δεύτερα κλειδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας. Το θράσος των διαρρηκτών δε σταμάτησε εκεί, καθώς δύο μέρες μετά επανήλθαν και προσπάθησαν αν μπουν ξανά στο σπίτι του Γιώργου Δώνη, αλλά αυτή τη φορά ο Έλληνας προπονητής αντιλήφθηκε τους κλέφτες, πήρε την αστυνομία, η οποία έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά, αποτρέποντας τους διαρρήκτες από νέα κλοπή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους συλλάβουν.

Ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης αντιμετώπισε με ψυχραιαμία τα δύο περιστατικά, τονίζοντας ότι πάνω από όλα γι' αυτόν και την οικογένεια του μετρά η υγεία τους και σε καμία περίπτωση τα υλικά αγαθά.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λάμπος

http://www.novasports.gr/