Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά από την Π.Ε.Πιερίας


Χαρά και χαμόγελα  «χάρισε» στους μικρούς πολίτες της Πιερίας,  η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με την Αθλητική Γυμναστική
Ένωση Πιερίας,  την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στον πεζόδρομο της Κατερίνης.


Μικροί και μεγάλοι  κατέκλυσαν  το εορταστικό περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  προκειμένου να παρακολουθήσουν  το πρόγραμμα που είχε ετοιμαστεί  με πολύ αγάπη και με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.




Ένας Άγιος Βασίλης, ένας κλόουν και ένα ξωτικό των Χριστουγέννων  ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής, που αγκάλιασαν τους μικρούς φίλους, έπαιξαν, ζωγράφισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Με το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα να κυριαρχεί, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μοίρασε γλυκά και ζαχαρωτά καθώς και μπαλόνια στα παιδιά, που γεύτηκαν αγαπημένες  λιχουδιές  και απόλαυσαν  στιγμές κεφιού και διασκέδασης.




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχτηκε θερμά τον κόσμο  και ιδιαίτερα τα παιδιά στην εκδήλωση, ανταλλάσοντας μαζί τους ευχές. «Μέσα στο δύσκολο οικονομικό κλίμα που ζούμε, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια  ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα εδώ στην καρδιά της Κατερίνης. Το πρόγραμμα που ετοιμάσαμε με πολύ αγάπη για τους μικρούς μας φίλους  με τα διάφορα δρώμενα, με τα δωράκια και τα γλυκίσματα προσέδωσαν μια ξεχωριστή γιορτινή νότα, δίνοντας απλόχερα χαρά στα παιδιά μας αλλά και σε εμάς τους μεγαλύτερους  την ευκαιρία να ξαναγίνουμε παιδιά, να γελάσουμε, να  διασκεδάσουμε και να ελπίσουμε για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε η Σοφία Μαυρίδου.




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Μαλεζάς και Γιάννης Μυστακίδης, που έδωσαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους θαυμαστές. Παράλληλα, πολύτιμη ήταν για άλλη μια φορά η βοήθεια που παρείχε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης αλλά και ο δήμος Κατερίνης για την ευγενική διάθεση του περιπτέρου.