Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το Δίκτυο Ανταλλαγών Πιερίας


ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΘΕΜΑ ΔΥΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεχίζει να επεκτείνεται και να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές του Δίκτυο Ανταλλαγών στην Πιερία. Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και χθες πραγματοποιήθηκε το ανταλλακτικό παζάρι, αυτή τη φορά με
παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων. Η προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας συγκέντρωσε πανελλήνιο ενδιαφέρον και έτυχε προβολής στα εθνικά δίκτυα ΣΚΑΙ και ALPHA.

Συγκεκριμένα, συνεργεία από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στην Κατερίνη το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης, βγάζοντας στον «αέρα» τα μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών την ώρα που πραγματοποιούσαν τις συναλλαγές τους. Τα τηλεοπτικά δίκτυα βρήκαν ενδιαφέρουσα την πρόταση αυτή, που εξαπλώνεται σε αρκετές ελληνικές πόλεις το τελευταίο διάστημα, ως χρήσιμη πρόταση-λύση στα οικονομικά προβλήματα και την έλλειψη ρευστότητας.



Μπορεί να βρισκόμαστε στο χειμώνα, όμως το κλίμα γύρω από το Δίκτυο Ανταλλαγών Πιερίας διατηρείται ζεστό. Τα μέλη του πληθαίνουν ακόμα και τώρα, ενώ ολοένα προχωρά και η οργάνωση των ανταλλαγών, της γενικής παρουσίας και των υπόλοιπων δράσεων του Δικτύου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι κατά την προετοιμασία της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή «Πρώτη γραμμή» των Β.Λυριτζή-Δ.Οικονόμου, από την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Ελένη Ιατρού.


http://www.olympio-bima.gr/