Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βρέθηκε τρόπος να πάρει χρήματα απ'τον Ψωμιάδη η ΑΕΚ



Οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακάλυψαν το ποσό των 6 εκ. ευρώ σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, χρήματα που άνηκουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σε αυτή θα πρέπει να
επιστραφούν.

Οταν ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο ξεκινούσαν τη δικαστική προσπάθεια τους για να καταδικαστεί ο Ψωμιάδης και να επιστρέψουν στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ λεφτά που δεν έπρεπε να φύγουν ποτέ από εκεί, ήξεραν ότι είχαν πολύ δρόμο μπροστά τους. Χάρη στο πείσμα του Οικονομόπουλου, όμως, η προσπάθεια συνεχίστηκε -και συνεχίζεται- με τα νέα πλέον να είναι ευχάριστα. Αν και όταν μιλάμε για τον Μάκη Ψωμιάδη, τίποτα ποτέ δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο...

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι υπάρχουν νέα και είναι ευχάριστα για την ΑΕΚ. Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από πηγές του... κράτους, βρέθηκε το ποσό των 6 εκατ. ευρώ σε προσωπικό λογαριασμό του... Σταύρου Ψωμιάδη. Γιου του Μάκη. Για την ακρίβεια -για να γίνουν πιο κατανοητά τα πράγματα- αυτά τα 6 εκατ. ευρώ αφορούν λεφτά από τον Alpha Digital που προορίζονταν για την ΠΑΕ ΑΕΚ και οι αρχές ανακάλυψαν ότι έγινε μεταφορά αυτού του ποσού από τον λογαριασμό της ΠΑΕ την εποχή που ήταν αφεντικό ο Big Mac, προς τον προσωπικό λογαριασμό του Σταύρου!

Αυτό, σύμφωνα με όσα έχει πει ο Χάρης Οικονομόπουλος αρκετές και φορές και επιβεβαιώνουν και φορείς του κράτους, σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα χρήματα θα μεταφερθούν από τον λογαριασμό στον οποίο βρέθηκαν, σε αυτόν της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Διαβάστε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr τι ισχύει με τα χρήματα (της ΑΕΚ) που βρέθηκαν και με την (μη) έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=112417&catid=1