Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΤΡΙΑ (3) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Πιερικός Αρχέλαος – Πανεδεσσαϊκός 77 – 42
Για την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος

Τριάντα ένα πόντους πέτυχε ο Ταμουρίδης

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι έφηβοι του Πιερικού Αρχελάου που κέρδισαν τον Πανεδεσσαϊκό με 77-42 για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Σαρακενίδης Β. και Χρυσάφης Β.
Τα δεκάλεπτα: 24-8, 32-23, 58-34, 77-42.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου-Δαμαλής): Φακοπουλίδης 11(1), Ταμουρίδης 31(4), Κοντσές, Αναγνώστου 8, Παπαδόπουλος 12, Πρισκομάτης 3, Μπίλας 2, Χερβατίδης 2, Στογιάννος 2, Νούρης 6(2), Γαζέτης, Σφήκας.

Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Σιβένας 5, Μυλωνάς, Λιβάνιος, Σταματίου, Τζιόλας 2, Μάρκου, Πέπα 6, Πέτκος 11(1), Τσιτλακίδης 18, Σφέικος.



Ο Κώστας Κορομηλάς της ΚΕΔ στην Κατερίνη

Στην Κατερίνη βρέθηκε την Κυριακή ο παλιός γνωστός Βολιώτης διεθνής διαιτητής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κώστας Κορομηλάς. Ήταν παρατηρητής του αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας και είχε έτσι ευκαιρία να δει πολλούς φίλους του, να θυμηθούν τα παλιά και να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα.
Μετά το τέλος του αγώνα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr/ δήλωσε τα εξής: «Το μπάσκετ στην Κατερίνη είναι ένα άθλημα το οποίο της ταιριάζει. Από το 1971 που ασχολούμαι εγώ με το μπάσκετ η Κατερίνη συμμετείχε σε όλες τις διαδικασίες του αθλήματος με υψηλές αξιώσεις. Αυτή όμως η προσπάθεια που γίνεται τώρα και με το ωραίο γηπεδικό κλίμα που επικρατεί, στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, είναι πάρα πολύ καλή. Το να υπάρχει μια ομάδα στην Α2 είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη. Εύχομαι το καλύτερο. Βέβαια εδώ και στη διαιτησία υπάρχει μια πολύ καλή σχολή. Έχει δύο διεθνείς διαιτητές και εύχομαι να γίνουν περισσότεροι».

Φωτό:

Ο Κώστας Κορομηλάς στο κέντρο, με τους Δημήτρη Πόδα – ταμία της ΟΔΚΕ, Γιώργο Τανατζή – διεθνή διαιτητή, Γιώργο Σαμαλή – κομισάριο, Νίκο Μίχο – διαιτητή και τον Βασίλη Κρέτσιμο – πιστό φίλαθλο του μπάσκετ



Και ο Χρήστος Χρηστίδης ήταν στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας

Τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας παρακολούθησε και ο πρώτον τιμ μάνατζερ του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Χρηστίδης, ο οποίος συμμετείχε και στους πανηγυρισμούς για τη νίκη.

Για την παρουσία αυτή, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, είπε: «Είχαμε την παρουσία στο γήπεδο του Χρήστου Χρηστίδη, ο οποίος τρία χρόνια βοήθησε την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις και εγώ ως φίλος του και ως συνεργάτης του τον ευχαριστώ για την προσέλευσή του εδώ».