Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Cameraman δολοφονείται on camera! Συγκλονιστικό video!

cameran dolofonite Cameraman δολοφονείται on camera! Συγκλονιστικό video!
Συνάδελφοι και συνεργάτες του 46χρονου λίγο μετά το τραγικό περιστατικό – ΦΩΤΟ REUTERS
Μπροστά του, ο αστυνομικός πυροβολεί προς την πλευρά των υπόπτων. Μόνο που και η άλλη

πλευρά κάνει το ίδιο. Μια σφαίρα πετυχαίνει τον εικονολήπτη. Εκείνος πέφτει, μαζί με την κάμερά του.

Το video της στιγμής που ο 46χρονος Τσέλσουν Ντουμίνγκους δέχεται τη μοιραία σφαίρα και χάνει τη ζωή του είναι πραγματικά σοκαριστικό.
Ο cameraman του βραζιλιάνικου τηλεοπτικού δικτύου TV Bandeirantes έχασε τη ζωή του στη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας σε φαβέλα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ο Ντουμίνγκους βρισκόταν στην επιχείρηση για να τραβήξει πλάνα από επιχείρηση του τάγματος ειδικών επιχειρήσεων (Bope) στη φαβέλα Αντάρες.Η σφαίρα που τον σκότωσε, τον χτύπησε στο στήθος. Δεν πέθανε ακαριαία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά στο δρόμο υπέκυψε.
Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ο Ντουμίνγκους, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αλλά η σφαίρα ενός ισχυρού τουφεκιού το διαπέρασε.



Στην επιχείρηση της Bope στην φαβέλα Αντάρες, μια από τις βιαιότερες στην πόλη, σκοτώθηκαν τέσσερις φερόμενοι ως λαθρέμποροι ναρκωτικών και συνελήφθησαν οκτώ άτομα.

Οι αρχές διεξάγουν από το 2008 επιχειρήσεις “ειρήνευσης” στις φαβέλες της μεγαλούπολης εν όψει της διοργάνωσης του Μουντιάλ το 2014 και των Ολυμπιακών Αγώνων το 2016.

http://www.onlycy.com/cameraman