Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αποκλειστικό! Συνάντηση Παπανδρέου – Βγόντζα!


Aggregate Logo

Το αλαλούμ που επικρατεί ουσιαστικά από προχτές με το ποιός θα είναι ο νέος πρωθυπουργός έχει φτάσει σε σημείο κωμικό.
Σύμφωνα λοιπόν με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του kentrinews.gr ο γνωστός δικηγόρος και
διατελέσας και νομικός σύμβουλος του γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, βρίσκεται εν πτήσει προς την Αθήνα από τα Χανιά όπου βρισκόταν για την εκδίκαση υπόθεσης εκεί, προκειμένου να μεταβεί άμεσα στο γραφείο του πρωθυπουργού είτε στο Μέγαρο Μαξίμου είτε στη Βουλή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη.
Χρονικά η ώρα συμπίπτει με το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο κ. Βγόντζας ο οποίος αναζήτησε άμεσα πτήση από τα Χανιά για να μεταβεί στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βγόντζας δε διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μόνο με την οικογένεια Παπανδρέου από την εποχή της διακυβέρνησης της χώρας από τον Ανδρέα αλλά είναι και στενότατος φίλος του Απόστολου Κακλαμάνη.
Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη από το kentrinews.gr τουλάχιστον ως προς το λόγο για τον οποίο προσεκλήθη εσπευσμένα στο πρωθυπουργικό γραφείο ο κ. Βγόντζας.
Παράλληλα όμως καταδεικνύεται το μέγεθος του αδιεξόδου που υπάρχει – τουλάχιστον από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ – για την εξεύρεση μιας προσωπικότητας η οποία θα ηγηθεί του νέου κυβερνητικού σχήματος.
Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος όταν ρωτήθηκαν σχετικά έδειξαν να εκπλήσσονται, δεν παρέλειψαν όμως να υπενθυμίσουν ότι “είχαν όλοι αιφνιδιαστεί όταν ακούστηκε το όνομα του Χρήστου Σαρτζετάκη από τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας”!

http://www.kentrinews.gr/