Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

“Εγγυώμαστε το μέλλον της Ελλάδας”

07.11.2011ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, μαζί με τον Σταύρο Δήμα, συμμετείχαν ενεργά στις πολιτικές ζυμώσεις για να βρεθεί λύση στο εθνικό αδιέξοδο που προέκυψε
τις τελευταίες μέρες, λόγω των πρωτοβουλιών του Γιώργου Παπανδρέου.

Το Σάββατο το απόγευμα μάλιστα, στη δήλωση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, προϊδεάζοντας για την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να συνδράμει σε ένα τέτοιο υπερβατικό εγχείρημα, με την αναγκαία και αυτονόητη συνθήκη να παραιτηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, οι δυο αντιπρόεδροι του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βρέθηκαν στο πλευρό του Αρχηγού τους, και στο τηλεοπτικό πλάνο που προβλήθηκε από τη Συγγρού.

Σήμερα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προχώρησε σε μια κατεξοχήν πολιτική δήλωση, για τη στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία στο θέμα της συγκρότησης μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας. Καθώς και για τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.

«Για άλλη μια φορά, η Νέα Δημοκρατία κλήθηκε να διαφυλάξει, με μια ιστορική υπέρβαση, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. Το μέλλον του τόπου μας.

Η Ελλάδα κερδίζει χρόνο. Και διαμορφώνουμε τις προϋποθέσεις ώστε, στις εκλογές που θα διεξαχθούν μόλις η νέα κυβέρνηση ολοκληρώσει την αποστολή της, η κοινωνία να αποφασίσει νηφάλια και χωρίς την πίεση τελεσιγράφων, το πώς θέλουμε να πορευτούμε, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, εγγυώνται, και τώρα και στο αύριο, ότι εκφράζουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική αξιοπρέπεια και το διεθνές κύρος της. Για να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στη διεθνή σκηνή, σε μια εποχή που συντελούνται μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις, και δημιουργούνται νέοι συσχετισμοί.

Πάνω απ’ όλα όμως, για να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για τους Έλληνες πολίτες», καταλήγει η δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

http://www.statesmen.gr/