Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Nέο Iphone 5 ή αναβαθμισμένο Iphone4S;

Η Apple έχει πουλήσει περισσότερα από 128 εκατομμύρια iPhones από το 2007 και ενέπνευσε δεκάδες μιμητές. Σήμερα και ώρα 22.00 Ελλάδας, η Apple θα ανακοινώσει την πέμπτη γενιά του τηλεφώνου που
άλλαξε για πάντα τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Τι ακριβώς θα  είναι το νέο iPhone;

Όλοι οι άνθρωποι είναι ανυπόμονοι για το iPhone 5 , αλλά αυτό που είναι πιθανότερο να παρουσιαστεί είναι ένα iPhone 4S . Ποια είναι η διαφορά; Ασαφείς. Το 4S όνομα μπορεί να σημάνει ένα λιγότερο ριζοσπαστικό άλμα προς τα εμπρός από το σημερινό iPhone 4, όπως έγινε και με το και το iPhone 3GS ήταν ως επί το πλείστον μια αναβάθμιση του iPhone 3G.
Ίσως όμως να ανακοινωθεί ένα iPhone 5 και ένα iPhone 4S.
Από διάφορες φήμες και μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν τα νέα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου να περιλαμβάνουν: ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή υψηλότερης ανάλυσης. Επίσης αναμενόμενο είναι κάποιο είδος βοηθού ενεργοποιημένου με τη φωνή, αφού ως γνωστός η Apple αγόρασε το περασμένο έτος την Siri , μια εταιρεία που έχει αναπτύξει αυτή την τεχνολογία.
Έχουν υπάρξει αναφορές ότι οι εκδόσεις θα είναι πάλι 16 GB, 32 GB και 64 GB, και χρώματα το μαύρο και το άσπρο και όχι το ροζ όπως ακουγόταν ότι θα υπήρχε ,αλλα και πάλι, μπορεί να υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικά τηλέφωνα που θα ανακοινωθούν.
Πάντως την διαφορά στην σημερινή παρουσίαση θα την κάνει ο νέος COO Tim Cook ο οποίος αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο κομμάτι της αντικατάστασης του ιδρυτή της Apple Steve Jobs. Πολλά είναι τα κομμάτια που θα κοιτάξουν οι δημοσιογράφοι και θα προσπαθήσουν να κάνουν σύγκριση των δύο COO.
Αναμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία την παρουσίαση όπου πιστεύουμε ότι για μια ακόμη φορά θα εκπλαγούμε και θα λύσουμε και τις απορίες μας.

http://www.7news.gr/2011-09-21-08-15-36/2011-09-21-08-32-21/11837-n-iphone-5---iphone4s.html